hamcokelek33 Bebivekedi ben üç ay kullandım onu aslında parasına göre gerçekten iyi ama sonlara doğru gücü düşmeye başladı. En sonunda çekmediği için mememi tam boşaltamadığımdan mastit oldum :( lansinoh çiftli elektrikli aldım
seymom123 Aventi denedim beğenmedim. E bebek ’im kendi markasinin 2 li olanı. Mükemmel. Ablamda hem avent hem de kaft kullandi ilk hamileliginde. İkincisinde e bebek in kendi markasininkini kullandi ve cok memnun. Kesinlikle cok para vermeye gerek yok.
Mervee09 seymom123 Bende onu kullandm ilk cocugumda ama cok yetersizdi bana göre cekim gücü bide meme ucunu yara yapiyodu siz öyle diyince sasirdm
Kabiyra00 Bbkkk inşallah sizde işe yarar. Ben 1-2 kez denedim olmadı. Sonra sterilize edio ikinci el olaeak satmıştım 😅
hamcokelek33 Bebivekedi evet bariz şekilde lansinoh daha iyi. Hemde ikili olduğu için zamandan tasarruflu oluyor. Bide bütün parçaları ayrıyeten yedek olarak satılıyor mesela bi parçası kırılsa internet sitesinden alabilirsiniz.
hamcokelek33 Bebivekedi evet lansinoh çiftli elektrikli göğüz pompası şeklinde aratabilirsiniz. Yorumlarını da okuyun mutlaka
Hande123- Zmg7 lansinoh çift pompalı,kendiliğinden sağım yapan otomatik göğüs pompasını kullandım ilk bebeğimi doğurunca,çok memnundum.Şimdi ikincisinde yine aynı ürünü kullanacağım.
Zuka12 Zmg7 phılıps avent çok memnunum üçüncü gebeliğim çoğu malına göğüs ucunu yara yapıyor rahatsız edıyor avent vakum çok iyi zarar verme yok
Zmg7 hamcokelek33 bunu da ilk kez duydum galiba hemen bakacağım ama Mochi den çok fazla memnun olan var gibi
Zmg7 mehmetsaki yok ben hem sütü artırmak hem de ilerleyen zamanlarda işe giderken çocuğun ihtiyacına göre sağmak için istiyorum