Zhdnl Zmg7 hayır elektrikli göğüs pompası kablolu olan mavi renk. Sadece ilk zamanlar ihtiyacınız olacak büyük ihtimalle çünkü bebek büyüdükçe emmesi güçlendiği için sağıma ihtiyaç duymazsınız ve sütünüz bebeğin ihtiyacına göre ayarlanıyor miktarı.Göğüsünüz sızlamaya başladığında zaten bebek uyanıyor emziriyorsunuz yani ilk zamanlarda başka iş yapmıyorsunuz sadece bebekle ilgileniliyor o yüzden çok gerekli değil bence. Tercih size kalmış
rabis-0201 Zhdnl aslında benim bebeğim de etkin emiyor ama 3. Ayda sütüm azaldığı için özellikle gece ve sabah sağım yapmaya başladım, ilk zamanlar da hiperlaktasyondan kullanmıştım halbuki:( herkesin ihtiyacı bambaşka hatta farklı dönmelere göre de değişebiliyor işte :(
Mervesj Zmg7 Göğüslerim hep yara ve çatlaktı başka makineleri denedim ama en iyisi lansinoh oldu hatta göğüs ucu kremi de mucize gibi yara ve çatlakları geçirdi tavsiyemdir
bsrbrkysr184_ Zmg7 kızım da wee almıştım çok memnundum ikinciye hamileyim yine onu kullanırım diye düşünüyorum 😃
Leyli44 Zmg7 giyilebilir değil ama uygun fiyatlı lansinoh elektrikli aldım daha önce mamajoo kullandım çekim gücü iyiydi
Kkksss Ben medikal bir firma olan acuranın şarjlı lcd ekranlı ve biberon özellikli olan modelini 687 tl ye aldım. Açıkçası doğumdan sonra çok fazla ihtiyacım olup olmayacağını bilemediğim için göğüs pompasına çok para vermek istemedim. Fiyat performans olacağını düşünüyorum
Mustinci96_ Merhaba Ben daha doğurmadım, ama acura elektrikli giyilebilir göğüs pompası aldım trendyol üzerinden. Ben aldığımda 1000tl ydi fiyatı.2 ay önce aldım. Elime ulaştığında biraz çalıştırdım iyi birseye benziyor 🤭🤭 ama yinede gerçekten kullanmaya başladığımda nasıl bir performans sergiler bilemiyorum. Hoscakalin 🙂
rabis-0201 Zmg7 kesinlikle eller serbest ve ikili alınmalı, paraya kıyıp :) ben Pierre Cardin almıştım 4 ay oldu şarj problemi yaşadım, elimle tutmak zor geliyor ve tekli olduğu için normal sağım süresini iki katına çıkarıyor, şimdi yenisini alacağım :/
Zhdnl rabis-0201 doğrudur şimdilik deneyimlendiğim kadarını söyleyebiliyorum tabi sonra nelerle karşılaşacağımı bilemem ön m
mehmetsaki Zmg7 sadece göğüs ucu çıksın diye istiyorsanız en basit önerim şırınga varya onun üç kısmını kesin göğse katın ve çubuğunu çekince göğüs ucuda çıkabiliyordu bende birinin tavsiyesyle dememiştim ama benmki genel olarak tam çıkmadığı için çok uğraşmadım pompayı normal elektriksiz olandan birinden almıştım idare ediyordu işte elektrikli hiç denemedim
Zmg7 mehmetsaki yok ben hem sütü artırmak hem de ilerleyen zamanlarda işe giderken çocuğun ihtiyacına göre sağmak için istiyorum
Ardennnnn Zmg7 canım bende 40 günlük oldum ilk cocgumda hiç sütüm yoktu bundanda nolur bilemedigim için ilk çok para vermek istemedim o yüzden elektrikli kiwi aldım 850 liraya gelmişti sonra çok şükür sütüm başladı gelmeye dedim bu böyle olmuyo yine çok para vermek istemedim sonuçta çok uzun süre kullanılan şeyler değil bebeounun eller serbest olanından aldım gayette memnunum bence önemli olan sütun varmı yok mu çünkü ilk eller serbest kullanayım belki sütüm olmayabilirdi
Bbkkk Kabiyra00 benim aldığım mor kapağı var eller servest kendinden vakumlu olan model kullanmadan bilemem tabiki ama umarım işe yarar 🥲
Kabiyra00 Bbkkk inşallah sizde işe yarar. Ben 1-2 kez denedim olmadı. Sonra sterilize edio ikinci el olaeak satmıştım 😅
hamcokelek33 Zmg7 kiwi eller serbest almayın gücü çok düşük eller serbest istiyorsanız Momcozy bakın bence
Zmg7 hamcokelek33 bunu da ilk kez duydum galiba hemen bakacağım ama Mochi den çok fazla memnun olan var gibi