[silindi] katlav bende güvenilir diye okudum bir kaç yerde onu. Kaset test olmasına rağmen ondada silik çıktı.
katlav [silindi] o zaman inşallah vardır. Bir kaç gün israr testi ile takip edip kan verebilirsiniz. 🙏🏻😊
Nevagibi [silindi] benim reglim biraz ağrılı ve yoğun geçer o kadar regl olacak kadar ağrım yok ama ondan bir iki tık aşagısında 😀 özellikle akşamları ağrı oluyor kasıklarımda
[silindi] Nevagibi ayyy bu belirsizlik insanı deli ediyor kız😑 inşallah bir an önce varsa yoksa netleştiririz.
pcosluannik [silindi] sabah yine ilk idrarla ovulasyon testi yap gebelik testinden daha kesin sonuç bence
Nevagibi [silindi] ay öyle valla bende yarın yapıcam muhtemelen korkmazsam yani cesaret edersem yapıcam bugün işbaşı yapıyorum bakalımm biraz kafam dağılacak artık senin bu sabahki testlerin nerdee
Lovebaby27 [silindi] bende yaptım bugün negatif çıktı silik filan hiç bir şey çıkmadı canım iki teste bende var canım
[silindi] Nevagibi evde canım test işteyim eve geçince atarım. Ama sanırım iş çıkışı kan vermeye gideceğim ben artık