[silindi] Nevagibi test yaptığında benide etiketle sende aklımdasın hep yumurtlamamız aynı olduğu için :)
Nevagibi [silindi] yaa buda güzel haber:) bir kaç kişide görmüştüm 9. Günden itibaren ovülasyon testi koyulaşıyordu git gide
Nevagibi [silindi] aynen o da koyulaşırsa cidden var diyebiliriz artık, benim elimde ovülasyon kalsaydı bende yapardım:/
[silindi] Nevagibi ovülasyon testini duymuştum ama ne alakası var diyordum. Şimdi yumurtlamadan bir gün önceki testime baktım aynısı gerçekten🧐
[silindi] Nevagibi hafif bir göğüs hassasiyetim, akıntım ve kasık ağrım var. Hatta regl olacağım gibi hissediyorum kasık ağrımdan. O yüzden test yaptım zaten acaba reglmi olacağım diye. Testler doğruysa belirtilerim artık muhtemelen.
Nevagibi [silindi] benim reglim biraz ağrılı ve yoğun geçer o kadar regl olacak kadar ağrım yok ama ondan bir iki tık aşagısında 😀 özellikle akşamları ağrı oluyor kasıklarımda
katlav [silindi] ben hamile olduğumu bir gebenin günlüğünün kaset testi ile hem de ilk idrar olmadan reglime 2-3 gün kala öğrenmiştim. Bence o da güvenilir.
[silindi] katlav bende güvenilir diye okudum bir kaç yerde onu. Kaset test olmasına rağmen ondada silik çıktı.