Kelebek671 kubrakisa aay ben aslen Maraşlıyım kontrole geldim oraya normalde Alanya da yaşıyorum burada ki hastanelerden kat kat iyi maraşta olsam net o hastahanede doğururdum özel gibi aynı buradakiler öyle değil.
kubrakisa Kelebek671 bende ilk defa muayeneye gittim gayet iyiydi burdan devam edeceğim inşallah doğum da güzel geçer
kubrakisa BirAnneikibebek0 en ileride olan sizsiniz yine ben de 33 haftaligim, bu hastanede mı doğum yapmayı düşünüyorsunuz
kubrakisa melikeyimmmmm ben büyük ihtimalle bu hastanede devam edicem, size bilgi veririm inşallah doğumdan sonra😁 ben de 33 haftaligim
kubrakisa cutebabymomm ben ilk defa gittim Ayşe Melike Alpaslandı doktorum, çok memnun kaldım çok tatlıydı diğerleri hakkında bi bilgim yok bide Mehmet Ergün çok övülüyor
kubrakisa BirAnneikibebek0 doğumdan sonra görüşlerinizi bekliyoruz o zaman, inşallah kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz bebişle 🥰
cutebabymomm kubrakisa ben Ayşe Melike yi hiç ilgili bulmadım ya bir daha ona almayacağım, gebelik yeniyken folik asit kullaniyor musun diye bile sormadı