ikibebisannesii_45 1yeninesilanne Manisa’da bir hastane olduğu için yazma gereği duymadım aslında. Pek manisalıya denk gelmedim açıkçası
ikibebisannesii_45 ylnydgd bende de panik atak var ama o an sakinleştirmeye çalıştım kendimi çünkü terslik olsun istemedim. Bu benim için daha önemliydi. Titredim ilk zaman ama sonda sakinleştim
ylnydgd ikibebisannesii_45 ben nabzımı kontrol edemiyorum çok yükseliyor çarpıntı başlıyor kalbimde de 1 kapakçık açık vs vs şu an kuruyorum kafamda da halbuki daha 15teyim 😬
87tugba Ağladım resmen yaa bütün bebekler sağlıkla doğsun Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın yavrunuz sağlıkla büyüsün 36+1 bizde sabırsızlıkla bekliyoruz prensesimizi 2 abisi bir ablası va babasıyla
Momuyy ikibebisannesii_45 sağlıcakla büyüdün inşallah böyle pozitif doğumlar duyunca moralim düzeliyor herkes o kadar drama yapıp kötü anlatıyor ki geriliyoruz teşekkür ederiz Allah şifa versin Bir an önce toparlanırsınız inşallah bebeğimle bir ömür mutluluklar diliyorum
ikibebisannesii_45 Momuyy amin çok sağ olun🙏🏻 o bence biraz da insanın kendi elinde olan bir şey. Hayata bakış açınla da alakalı bence. Pozitif düşünürsen pozitif olur diye düşünüyorum ben