Alya05 QueenBahar_ sana beşiğin boş kalsın diyene sadece mesafe koyma. Onu hayatından çıkart ömür boyu Pislik kadın bir bebeğe nasıl bukadar kin dolu şeyler söyler tam Allah’ın cezasıdır Vallahi öyle sinirlendim ki zor tutuyorum kendimi kötü şeyler yazmamak için Şunu diyecem ama bi anneyi böyle üzenlere kamyon çarpsın 😆😆
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ hasta sanırım kendisi insan düşmanına bile etmez bu bedduaları ya görüşmeyin hatta araya zaman girecek unutursunuz belki falan geçti bitti falan diyip lütfen o insanla tekrar bir araya gelmeyin doğmamış meleğe bu kadar beddua edebilen insan size daha neler eder yapar ay rabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ ya yorumunuz için teşekkür ederim😍🥰🫂 Büyük mesafe var aramızda zaten Amin cümlemiz sağlıkla kucağına alsın inşallah
Dadas QueenBahar_ çok özür dilerim itin bedduası tutsa gökten kemik yağardı. Bebeğinize sağlıcakla kavuşun inşallah 🤲. Rabbim onu bütün kötülüklerden korusun 🤲🤍🌸
[silindi] Dadas itin bedduası tutsa gökten kemik yağardı. Ağzına sağlık 👌🏼 @QueenBahar_ aynen öyle bedduaları hiç kafanıza takmayın. Böyleleri torun falan hak etmiyor zaten, yüzünü bile göstermeyin imkanınız varsa. Sağlıkla kavuşun yavrunuza
QueenBahar_ [silindi] 2 kızım var zaten çok seviyorum kızlarımi bunuda rabbim erkek verdi çok şükür Kendiside erkek evlat seviyor çekmiyor mu diyim istemiyor mu diyim artık ne diyim bilmiyorum
QueenBahar_ [silindi] amin çok teşekkür ederim 🫂 Zaten takmamaya çalışıyorum tabikide ne benim nede eşimin yüzünü daha kolay kolay gormicek🥰
sevdaozz QueenBahar_ durumu eşinle de paylaştın mı ? Ben olsam asla görüşmem konuşmam asıl bedduayıda ben ederdim ona. İnsan düşmanına bile demez bunları yahu.
QueenBahar_ Simsimsem deccal tabi ya nedir bu daha söylendiğim bissuru beddualar hiç suçum yokken çok günahımi aldı 2 kızım var zaten çok şükür bunuda rabbim erkek verdi bize Mesafe koyduk bakalım aklımızda öyle taşınma gibi durumda var Çok teşekkür ederim 🥰🫂
Alya05 QueenBahar_ gül gül canm bebeğine maviş maviş zıbınlar al paylaş gözlerine koy. Patlasın içinde cadı kaynanan
Rabia3400 QueenBahar_ ne alaka erkek dediyse erkektir canim bi de yani 2 kez söylemiş yanılma asla olmaz 15 de 16 da 17 nci haftalarda yanılma olabilir ama 18 de yanılma olmaz yani çünkü bellidir yani
QueenBahar_ Rabia3400 kaynamam kafamı allak bullak etti canım öyledir bende öyle diyorum ama ısrarla yok diyor 😂
[silindi] QueenBahar_ 18. Haftada değişmez artık erkektir kesin ama kayınvalidenin tavrı çok garip ya oğluna zarar bile verebilir ondan uzak tut doğunca
Nursemom90 Sağlıklı bir insan değil belli uzak durmalısınız taşının gidin ordan çocuklarınızı koruyun ondan zarar bile verir tövbe estağfurullah sinirlerim gerildi. Kendi evlatlarıyla sınanır görür o zaman bedduayı
gizemgul_1 QueenBahar_ bu saatten sonra cinsiyet değişmez. Ama bu kadının psikolojik rahatsızlıkları var belliki Allah korusun zarar verebilir. Çok dikkatli olun