endlesslove1 sendekimsinnn ben yaptım doğum sonrası hemen o terimle yüzümü sıvazladım lekelerim vardı ve ertesi güne geçti
sendekimsinnn endlesslove1 sendeki lekeler nasıldı canım benim eskiden çillerm vardı zaten onların rengi koyulaştı bide elmacık kemiklermin üstünde koyu kahverengi lekeler oldu malezma deniliyor galiba
2kizannesi30 sendekimsinnn Tanıdığım yapmıştı bebek görmeye gittiğimiz de sürekli kaynanası yapardı bana çok tuhaf gelmişti ise yaradığını söylemişti.Ama 1 sene sonra gördüm tekrardan suratı baya sivilce izler vardı dayanamdm sıktım dedi antibiyotik kullanıyorum cildi yağlı olduğunu vs birşeyler dedi.
sendekimsinnn 2kizannesi30 bende çok şükür silvilce sorunu fln yok cildim kuru zaten bende de elmacık krmiğimde ödellikle koyu kahverengi lekeler oldu
endlesslove1 sendekimsinnn bende kahverengi çil şeklinde olmuştu burnumda göz altlarında yüzümde vardı yani
Esma006 sendekimsinnn doğumdan sonra iki ay sonra geçiyor ya azda olsa benim boynum koltuk altim kapkara oldu yeni yeni beyazladi kır gibiydi sanaaki
S-nur1 Lekelenme herkeste oluyor mu oluyorsa ne zamanlar oluyor doğuma yakın felan mı oluşuyor 30.haftalıgım suan yüzümde bir değişiklik olmadı ama olur mu?
sendekimsinnn Esma006 o kararma geçiyo evet bendede ilk doğumdan sonra geçti ama bunda yüzümde lekeler çıktı onuda bazıları geçmiyor diyo