sendekimsinnn Kızlar birkaç kişiden duydum bunu hamilelikte yüzünde leke oluşanlar doğum sırasında yüzünü saçınla silince o lekeler gidiyormuş bu gerçelten doğrumu deneyen oldumu
Deleted33000 sendekimsinnn hem doğum sırasında olan ter ile hemde lohusalık döneminde olan ter ile silin e geçiyor derler bizde de muhtemelen doğru hamileyken yüzümde kirmizli nokta şeklinde lekeler vardı doğurdum terimi hep peçete ile sildim o lekeler gitti kalıcı olmadı bide o ter oldugundanyuzunu yikarsan baş ağrısı kalır derler
Daisyy000 sendekimsinnn Hurafe. Dogumdan sonra o doğum lekeleri zaten geçiyor. Ben hamileyken göz çevremde çıktı, doğumdan sonra geçti ,yani zaten kalıcı olmuyor genelde
sendekimsinnn Deleted33000 valla denicem artık gerçekmi hurafemi bilmiyorum denemekten zarar gelmez tabi unutöazsam inşallah
Daisyy000 sendekimsinnn Valla güneş kremi sürmezlerse,lekelerini güneşe maruz bırakırlarsa geçmez tabi. Ben güneş kremini yaz kış kullanıyorum. Dogumdan sonra leke açıcı arbutin serumda kullandım
Zumruduanka160 sendekimsinnn arkadaşımın ilk doğumdan sonra aşırı lekeli yüzü kalmıştı ikinci doğumda ebe doğum esnasında yüzünü saçıyla silmiş peşine yapar gibi saçını ovusturmus yüzüne ve lekeler geçmiş
petronix sendekimsinnn Benim o doğum sırasında yüzümü saçımla silmek aklımın ucuna gelmez şahşen bebek gibi olacaksamda😂
ValideSultan sendekimsinnn o dediğin eğer normal doğumda yapılması gerekiyorsa aklına gelmesi imkansız bence… tek derdin o ağrıdan o acıdan kurtulmak oluyor ☺️