[silindi]  Kızlar bat 3 4 Eylül görünüyor. Çatlamanın üzerinden 9 gün geçti merakıma yenik düştüm🥹 Çok çok silik bir şeyler görüyorum ama bilemedim fotoğrafada çok yansıtamadım 🫠 sizde görüyor musunuz?
Nevagibi [silindi] yaa çok erken yapmışsın :) ama kıl gibi böyle yukardan başlayan bir pembelik var gibi o da erken yaptıgın için muhtemelen inşallah koyulaşarak devam eder
[silindi] Nevagibi ya dayanamadım. Kasıklarım ağrıyor regl olacak gibi hissettim. Ama çok silik hafif bir pembelikte görünüyor. 2 gün sonra tekrar yapacağım belirginleşirae kan vereceğim🥹 regl olursa da artık nasip🫠
Essa0408 [silindi] koyulasmasini takip edin benimd eboyle çıkmıştı gün aşırı yaptım her gün daha koyu çıktı
[silindi] birdenizanasii  Şuan benimkide böyle. İkimizdede varsa betalar çok yakın gibi🥹
birdenizanasii [silindi] Döngüm biraz uzun benim. 10 Nisan 16 Mayıs 25 Haziran 30 temmuz Son 4 aylık reglim böyle
birdenizanasii [silindi] Sonuç hala çıkmadı ama testi bekletmiştim ikinci çizgi silinmiş neden olabilir sizde var mı öyle bir durum ?