Tugcender Sevda06_05 yok anam yok senin isteyerek mi oldu ben kendim istedim birlikte büyürler yaşta gidiyor artık bi daha kafam cekmez diye ama zor geçiyo sürekli bi yerim ağrıyo son iki aya yakındır aha geliyo aha doğuruyorum diye yata kalka bi acayip oldum
Middlemistt Tugcender 8 değil ama 9 heyecandan ziyade stres ağırlıklı artık gelsin ama ne zaman gelecek,sürekli vücudumu takip etme durumu nişan geldi mi su sızdı mı yalancı sancı mı gerçek sancı mı diye 7/24 aklımda desem yalan olmaz 😅
Tugcender Middlemistt ah al benden de o kadar belim mi ağrıyo yoksa yine yalancı sancı mı ay kasıklarım dur bi midem modundayım
Middlemistt Tugcender insana kafayı yedirtiyor 🤣🤣 paronayaklaştık iyice 😅 birde son zamanlarda ben şey başladı havalar çok sıcak ve terliyorum ister istemez bacağından aşağı ter aktıkça sürekli panikleyip kendimi kontrol ediyorum su mu sızıyor diye 🤣🤣🤣
Tugcender Middlemistt 😁😁😁 elim apış aramda geziyorum desem yeri ilk gebeliğimde suyum sızmış anlamamıştık bunda iyice delirdim
Tugcender Middlemistt ilkle iki arası hiç bi fark yok aşkım benim iki ama hiiç aklımdan geçmeyen seyleri yaşıyorum🫢
Tugcender nilsumm çok cabuk geçiyo kuzum zaman ben daha limon kadar olur mu diye hayal kurarken koca kavun kdar oldu
nilsumm Tugcender Ayy aynen zaman hızlı geçiyor 🥹 bu salı doktor kontrolüm var belki doktor sezeryan günü verir🥹