Eliffbaby Tugcender atarsa 10 ilk gebeliğim merakla heyecanla bekliyorum her şey normal gözüküyor ama normal doğum için bir belirti yok
Smyye1B Tugcender Az kaldı sağlık sıhhatle gelsinler inşallah ☺️ Bir bakmışsın 1 gün kalmış . Gün aldığımızda 8gun vardı çabucak geçti🥹
Sevda06_05 Tugcender benim son 7 gün ama daha fazla dayanacak gücüm kalmadı artık bu gece sağ salim doğum yapabilsem keşke çok ağırlaştım çünkü
Tugcender Sevda06_05 benim de öyle kuzum doğursam artık diyorum sancı sızı derken bitti az kaldı şükür ama yoruldum artık
Tugcender Smyye1B sağlıkla kavuşun hayatım biz geçen hafta aldık günümüzü günler geçmiyo gibi geliyo bana
Sevda06_05 Tugcender iki yaşında kızım var bide onunla ilgilenememekte beni çok yıpratıyor bı an önce sağ salim doğurmak istiyorum artık
Tugcender Sevda06_05 benim oğlan da 2,5 yaşında kader arkadaşım🙂 sürekli oyun oynayım onunla ilgileneyim istiyo bu gebelik o yüzden canıma okudu ağrımayan yerim yok 🤣
Sevda06_05 Tugcender ayy gece gece o kadar iyi geldiki şu iki sohbet sabahtan beri içim içimi yiyordu bı tek ben mi böyle oldum acaba diye 🥲
Tugcender Sevda06_05 yok anam yok senin isteyerek mi oldu ben kendim istedim birlikte büyürler yaşta gidiyor artık bi daha kafam cekmez diye ama zor geçiyo sürekli bi yerim ağrıyo son iki aya yakındır aha geliyo aha doğuruyorum diye yata kalka bi acayip oldum