Busra_bugraaa Burcumom canm senin istediğin şekilde civilin ve lcw nin internet sitesinde çok güzel sade modeller var oraya bakabilirsin eğer ihtiyacın varsa
Busra_bugraaa RdvnMlkn 1 tane 5li takım olsa bile al canm illaki işe yarıyor ama bence bebekler tulumlarla daha rahat ediyor Alt üst ayrı olunca üstü başı dağınık gibi geliyor bana zaten minicikler o hastane çıkışları bile ilk zamanlar kocaman oluyor tulum zıbın takım alanilirsin bu şekilde civilde lcw de internet sitelerinde çok güzel şeyler var ben hep ordan aldım o tarz şeyleri kumaşları da çok güzel
Duranb RdvnMlkn 1 ay once dogum yaptim cnm body cok gerekli oluo yani bi 10b tane yenidogan bulunsun... 1 tane hastane cikisi alabilirsin ama bulunmasi Iyi olur yenidigan tulumlarindan 3 tane almistim zatn 3vhafta kullandim cok alma yani
Pelus RdvnMlkn set olarak Doğumdan sonra güzel oluyor,konsept yapacaksan ona göre alınmalı bence,fotoğraflarda güzel duruyor. Öbür türlü uyumlu olur olmaz üzülürsün,neler alınıyor çocuğa bi tane de takım hastane çıkışı olsun.