pembelotus Tuanakaran aminn inşallah ama biraz umutlarım bitti aslında düşük olacaksada bi an önce olsun diye düşünüyorum artık 😕
pembelotus @“Tuanakaran” genelde sorduğum herkes sağlıklı gebelik değil düşer bu dediği için artık o moda geçtim bende ister istemez 😕
Tuanakaran pembelotus doğru diyorsun insan o moda giriyo ister istemez ama erken dönem öğrenmenle alakalıdır belki
pembelotus Tuanakaran çok erken öğrendim eğer bu düşündüğümüz gibi olumsuz sonuçlanırsa reglimin 10 gün geçmesini beklicem erken öğrenmek iyi değilmiş onu anladım 😬
efnanhiraa pembelotus 22 46 idi 4 gün sonra 100 çıktı sağlık ocağı kanı bu sonra 2 gün sonra ilk verdiğim yere verdim normalde sağlıklı artış vardı sağlık ocağı kanına artık pek inancım kalmadı 100 çıkan gün iki kanimida red etmişler sen nerede verdin kanlarini
pembelotus efnanhiraa ben hepsini özel bi hastanede verdim 75 e kadar 2 katı şeklinde artı 75 den sonra değerim yükselme hızı düştü 😕
efnanhiraa pembelotus 26 sında bebeği de kalp atisinida gördüm ben duraksama olabilir yavaş artabilir hemen kötü düşünme 2 gün sonra tekrar ver bakalım nasıl olacak artış
efnanhiraa pembelotus inşallah canım stres yapma 2 gün sonraki kana bak bakalım inşallah sağlıkla gelir