3boysmom [silindi] ikizlerimi bekliyorum. 12.haftada erkek dedi ve değişmedi. çoğu doktor kemik yapısından anlıyor artık. hayırlı olsun bu arada kızda değişen daha cok okudum ama isterseniz biraz daha bekleyin💓🙏
Biyiklikedi [silindi] Öyle Elhamdülillah. Sağlıklı olması önemliydi hatta ben aşırı derecede erkek hissediyordum. Bu sefer yanıldım. İlk hamileliğimde kız hissediyordum o doğru çıktı .
[silindi] 236123 yaa ne kadar da yanılan varmışşş ben insanlara söylemek için kesin olarak bekleyeyim o zaman ya çünkü benim de 14. haftada özel hastaneydi ve benim de %70-80 kız bebek dedi
Ervahayal 236123 bacak arasını görmüşmuydu kız demişti bana 11 haftalıkken kız dedi daha gitmedim bende merak edıyorum
236123 Ervahayal inanın hatırlamıyorum kız olacağını duyunca sorgulamadım hiç iki oğlum var çok şükür Rabbime bide kızım olacak iki meyveyide tatmış olacaktım nasip erkek annesi olmakmış Rabbim yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin
demirrleydi_ [silindi] bence erken bana 15.haftada kız bebek denildi etrafımızda soranlara söyledik 19.haftada erkek denildi değişebiliyor ya da doktor yanılabiliyor
eflinneva_ 1aleynax bedenini komple inceliyolar. Organlara bakıyolar herhangi bir risk var mı diye. Tabi o haftalarda da cinsel organı tam oluşmuş oluyor bu yüzden cinsiyet partisi vs yapmadan detaylı ultrasona girmeyi öneriyolar🌺
Ervahayal Zeynepkarip benimde 2 kızım var insan olmayanı istıyor inşlah benimkide değişir hayırlısıyla kaçıncı haftada kız dedi kaçıncı haftada erkek olduğunu öğrendim cnm