[silindi] Doktorum bana 14+0’da %70-80 kız bebek dedi. Sevdiklerimizle paylaşmak için eşimle aramızda küçük bir cinsiyet partisi yapmak istiyoruz🥰Sizce yapsak mı yoksa erken mi?
Zeynepkarip [silindi] doktorum bana 11+6 da kız demişti 16+6 da erkek olduğunu öğrendik bence 16. Haftayı bekleyin bazı bebişler sürpriz yapmaya bayılıyorlar😂💕
Merveee6 [silindi] benim oğlumda 12. Haftada kız demişlerdi 16 da erkek olduğu kesinleşti :) şimdi kız dediler yine 12. Haftada ama ben bekliyorum inşallah kızdır :)
eflinneva_ [silindi] 14. Haftada ve 17. Haftada erkek tahmininde bulununca aramızda kutladık. Sonra 22. Hafta detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendik😅
Biyiklikedi [silindi] 12.haftada devlette ben sormadab pat diye kız dedi. Ertesi hafta sonuç için gittim. %100 kız dedi. Şimdi 31.haftamıza girmez üzereyiz kızçemle 🥰
kisbebisi Bence biraz daha beklemekte fayda var,ben de dun 15+6da erkek olduğunu öğrendim ama hala net değildir belki diye oğlum olacağına adapte etmek istemiyorum kendimi
kisbebisi [silindi] ben daha önce 12. Haftada sormustum bunu soylemek icin erken dedi, ilk defa dun bi tahminde bulunuldu onda da direkt erkek dedi
[silindi] Zeynepkarip Doğru valla benim de ilk gebeliğim çok heyecanlıyım herkes de merak ediyor soruyor😂doktor büyük ihtimalle dedi ama sizde kaç ihtimal demişti
1aleynax Benim gittiğim suratsız doktor ihtimal bile vermedi 17, haftada daha ne olduğunu çözemeyen insanları doktor yapmışlar işte
[silindi] 1aleynax Benimki işte 14. haftada büyük ihtimalle kız dedi ama bakalım emin olamıyorum bir türlü
eflinneva_ 1aleynax bedenini komple inceliyolar. Organlara bakıyolar herhangi bir risk var mı diye. Tabi o haftalarda da cinsel organı tam oluşmuş oluyor bu yüzden cinsiyet partisi vs yapmadan detaylı ultrasona girmeyi öneriyolar🌺