edabolukbasi3- Gokturkmom_ ilk 3 ay mide bulantısı mide yanması ekşimesi son 3 haftadır mesaneme baskı baş aşağı dönmüş son bir kaç gündür de vajina ağrısı çekiyorum
ikiprensannesii_ Gokturkmom_ pelvik ağrısı mide ekşimesi 🥹🥹 öbür şikayetler çok şükür geçti gitti sdc bunlar var çok rahatsız edici
Rumsamut Gokturkmom_ Adetim gecikmeseydi hamile olduğumu anlamazdım bile. 5 hafta çok iyiydim genel bi belirtisi yoktu. 6.haftaya girince şiddetli mide bulantıları ve iştahsızlık başladı sürekli de uyuyorum😂
ebruaygrmz Deleted33000 iremnursa iremnursa normal ben de 4. Haftadayım ve adet sancısı gibi ağrım oluyor doktor çok normal dedi tedirginleşmeye gerek yokmuş 😊
Pink29 Gokturkmom_ halsızlık nefes darlığı enerjı azlığı zaman zaman el ayak boşalması yaşıyorum bel ağrısı gecelerı zaman zaman bacak krampı uykudan uyandıran sık idrar bazen mıde yanması bır de maalesef bağırsaklarım çok hassas zaman zaman ishal durumu
tazenne KIZLAR BUGÜN BİRAZ FAZLA AYAKTA DURDUM. SONRA DA MASADA OTURARAK FAZLA BİR İŞ YAPTIM KIŞLIK HAZIRLIK İŞTE. 13+1 DEYİM. SAATLERDİR SAĞ TARAFIMDA BİR AĞRI VAR. ADET EĞRİSİ FİLAN DEĞİL. ARA ARA GELİYOR BÖYLE BİLDİN AĞRI YANİ. KORKUYORUM 😩😩😩
anneolmakisteyenben77 Haftadayım sürekli halsizlik yorgunluk uyku hali sinirlilik hazımsızlık siskinlik gaz sancıları ve aserme mevcut