ebruaygrmz Deleted33000 iremnursa iremnursa normal ben de 4. Haftadayım ve adet sancısı gibi ağrım oluyor doktor çok normal dedi tedirginleşmeye gerek yokmuş 😊
Ayseguls_baby ozlemez aa öyle mi canım ilk kez duydum çekirdeği. Soğuk süt ve tahin iyi geliyor bana çekirdeği de denerim teşekkür ederim ❤️
mehmetsaki nur_sin daha başındasın çok normal ben kızımda kaçıncı haftaya kadar öyle kusuyordum serumlar takıyordum elhamdülillah sonra geçiyor
mehmetsaki dicle1321 normaldir arada hareketleri duruyor gelişimi için uyuyorlarmış ya her gün hissedilmezse korkmayın arada çikolata felan yiyince de hareketleri olabiliyor 🥰
elisa712 6 haftada mide bulantım başladı 8. haftada mide bulantım azaldı şuan sabahları bile mide bulantım olmuyor korkmuyor değilim
aylincerensanli gokceaytekin kesinlikle ben de öyleyim. Yemek yemeyince acıkıyorum yiyince patlıcak gibi oluyorm
ozlemez Ayseguls_baby rica ederim canım ben de çok mide ekşimesi yaşayan biriyim hamileyken bana çok iyi geldi dahiliye doktorum söylemişti ☺️
Sekerparem999 Gokturkmom_ 38. Haftada gelen diş ağrısı sol taraf alt ve üst azı dişlerim aşırı sızlıyor ağrıyor yüzümün sol tarafı çok ağrıyor yaşan var mıı
Ipoli Sekerparem999 suan ayni seyleri yasiyorum 20 lik disim cikti ve biraz once bir parcasi kirildi. Her trinesterda birinin agrisini cektim sukur bos gecmedi. Tuzlu gargara ve fircalama ile dogumu bekliyorum 37.haftayim ins nisey olmuyodur bebege