GirlandBoy_Mom Kızlar onaylanmış gözüküyor ama mesaj gelmedi daha mesajımı beklemem gerekiyor yoksa direk bankaya gidip çekebilirmiyim parayı?
deletedmom43191 GirlandBoy_Mom bidahaki ay yatar veya ilkogretmenim ailem uygulamasini indir orda gozukur
Balbebek012 GirlandBoy_Mom rica ederim canım her ayın sonunda ödeniyor bugün belki gelir gelmezse bekle boşuna bankta gitmiş olma🌸
Melikeakkc Balbebek012 benimki de çoktan onaylandı ama hala mesaj gelmedi. Gidip bankaya da sormadım oğlum 3 aylık oldu yatmışmıdır 2. Çocuk
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ne zaman onaylandı kuzum senin direk ben baktım onaylanmış ama mesaj gelmedi
Sahra25 Burnosunn_annesi bankadan mı mesaj geliyor acaba ve hangi banka yardımcı olur musunuz banada onaylandı gözüküyor E devlette
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom bilmiyorum ayın 23 en son sonra değişti 29 oldu dünde msj geldi öğleden sonra da aldım seninde olur büyük ihtimalle
Goktug16 Burnosunn_annesi gelen msj ashb den mi banada geldi de alabilir miyim paramı gidip ilk defa alacağım
2424aa GirlandBoy_Mom mesajı beklemen gerek canim aynı hataya düştük bankacı mesaj gelemddn vermiyoruz dedi
Melikeakkc 2424aa ayyy siz böyle yazınca mesajları kontrol ettim geçen ay gelmiş mesaj görmemişim😂😂 haziran 2025 öncesi aylara ilişkin olanlar alabilir diye benimki haziran öncesi😂 mesaj atan ashb demi
DarkLuna GirlandBoy_Mom aynı soruyu dün bende sordum benimkide onaylanmış bize de mesaj gelmedi galiba herkese mesaj gitmiyormuş bende haftaya hastane işim var o gün çıktığımda bankaya da giderim
GirlandBoy_Mom DarkLuna gelir canım heralde mesaj gelmeden gitsem bide olmasa o kadar yolu boşuna gitmiş olurum bana biraz uzak banka
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom anladım canım banada gelir heralde gelmeden gidilmiyor bankaya büyük ihtimalle