Minasuu22 Selam kızlar bat 29 du bugün sabah namazında test yapmıştım 2 3 dakika baktım çok hafif silik çıkmıştı sonradan bir tık daha koyulaşma olmuş ama kuruma mıdır sizce ?
Minasuu22  Bu markayla öncesinde 2 tane daha yapmıştım fakat onlarda kuruma vs hiçbişey yok
emos1301 Minasuu22 görünüyor gibi görünmüyor gibi ama bence gününüzün geçmesini bekleyin biraz daha çünkü bende aynı testle yaptım kuruma çizgisi çok belli olmuyor
Minasuu22 emos1301 canım fotoğrafda birde renksiz gibi duruyor ama çizgi kırmızı bide pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım
e_kardelenn Minasuu22 merhabalar var gibi görünüyor benimde şu an aynı şekilde her gün test yapacağım koyulaşma var mı diye takip etmek adına 🫠
e_kardelenn Minasuu22 yani benimki üç gün öne ya da geriye atıyor o yüzden net değil ama Eylülün ilk haftası 1-5 Eylül civarı
e_kardelenn Minasuu22 evet ama dün kan tahlili 6.6 çıktı üç gündür de test yapıyorum dün hayalet çizgiydi bugün daha koyulaşmış silik çizgi o yüzden kısmet bakalım, geçen ay kimyasal olmuştu
Minasuu22 e_kardelenn 5 üstü gebelik kabul ediliyor zaten sen koyulaşmaya göre kanı kontrol et öyleyse canım
staRmama Minasuu22 Allah Allah ya bu test yanılmaz genelde arkadaşım da bunla öğrenmişti çok çok silikti hatta