Edizhr Der_yaa iki kızlar bı kocam oturdum konuşmalarını dinliyorum 37+3 Zaten uyku yok kafam kazan 😂😂yatsalar bende biraz uzanirim belki
beyzanuruzumcu8087 Der_yaa uzanıyorm deliircem sağa dönüyorm uyuyamıyorum sola dönüyorum uyuyamıyorum ağrımda yok
Der_yaa Gullu1094 bende bunu yazdıktan sonra uykuya dalmışım şuan ise uyanmış kara kara düşünüyorum ne yapacak nasıl doğuracam devlete ni doğursam özel de mi deyip duruyorum kendime😃
Celiko Der_yaa daha rahat bir uyku pozisyonu bulamadım kocayı attım 8 tane yastıkla uyku pozisyonu arıyorum 😄38 haftalığım cumaya bişey kalmadı ama 9 ay 9 yıl gibi geldi 2 gebeliğim de aaa dostlar 😄
Der_yaa Celiko Benim de ikinci gebeliğim 28 haftalık hamileyim gece istifra etmekten öldüm yatağa girdim uyuyayım diye bu sefer çatı kemiği ağrısından hangi yöne ne biçim de yatacağım diye düşünürken uyuya kalmışım 😃
Blueedremasx_ Der_yaa 35 haftalığım uykusuzluktan artık kafayı yiyeceğim şuan ise saat kaç uyuyamadım hâlâ acaip karın sertleşmesi var şuan ağrıda yapıyor
Goncaa420 Blueedremasx_ bende karın sertleşmesinden uyuyamıyorum taş gibii korkuyorum da normal mi 35 haftalığız ikiz
Sayoss Blueedremasx_ acaba neden oluyor bu sertleşme ya doğum yaklaşıyor diyemi yoksa erken doğum belirtisi falan mı
mehmetsaki Goncaa420 maşallah hayırla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olsun çok normaldir bence kiloları da güzelse hayli hayli normaldir 🥲😍
Blueedremasx_ Goncaa420 inanki hareket etsinler sıkıntı yok diyorlar birde seninkisi ikiz daha da dikkatli olman lazım
panikprenses Der_yaa uyuyamayan anneler* 😅 gelecekten geliyorum kizlar karninizda da olsa kucaginizda da olsa uyuamiyorsunuz 5 haftalik bebisim var allah hepimizin yardimcisi olsun
Der_yaa panikprenses Hiç sorma bu anneler acaba ne zaman babalar gibi uyuyacak hamileyken rahatsızlıklardan uyuyamama doğurınca emzir alt değiştir gece mesaisi yap hep uyanık olan biziz ayol
Ezgicnts Der_yaa saat 3.58 çok hafif ağrım var uykum yok 38+2 deyiz doğum başlasada doğursam diye bakıyorum😂koca da yanımda horul horul horluyor çarpacam bi tane😂
Der_yaa Ezgicnts Hayırlısı ile soğutursun inşallah canm bnde 28 haftalık olduğum halde gece istifra etmekten öldüm bn yatmıyorsam kocam da yatmayacak uyandırdım onu da. Çarpma kız ağırlaştın çarpmaya çalışıtken size zarar gelebilir😄
panikprenses Der_yaa anneler galiba hic uyuyamayacak kucukken gaziydi sutuydu buyunce de buyumenin getirdigi kaygilar vs derken allah yardimcimiz olsun 😬
mehmetsaki Der_yaa ben de daha 26 haftalık halimle düşünmemeye çalışıyorum diğerleri devlette oldu bunu da devlette doğururum diye düşünüyorum özel çok para istiyor imkan olmuyor imkanı olan özele gitsin sizinle özel olarak ilgilensinler hakkınızdır😌