Erurtane İştahımı kontrol edemiyorum arkadaşlar mümkünatı yok gibi gerçekten elim ayağım titriyor sağlıksız şeyleri canım çekiyor arada da yesem yanlış olduğunu biliyorum adlarını buraya yazmayacağım sizinde canınız çekip batağa sizi de çekmeyim diye 😂 şuan tam 23+4üz 5 kilo almışım zaten kilolu gebe kaldım az diyebilirsiniz ama 80 kiloyum yani nefes alamamaya başladım bile kızımda 91 kiloyla doğuma gittim ve toparlanmam pek de kolay olmadı boyum da kısa yuvarlanacağım yani kuru yemiş mi yemem lazım doktor bana doymadan kalk sofradan diyor nasıl mümkün ki bu 9 kilo al maximum dedi çabalıyorum inşallah daha fazla almam sizin yaptığınız şeyler var mı açlığı bastıracak öneriniz neler
anneolmakneguzel_ Erurtane salata ye, sebzeyle doldur kendini. Muz avokado yumurta, once su iç sonra ye 😅
hayalperest2310 Erurtane keşke benim canım da çekse de yesem zorla yiyorum desem yeridir şu hamile olupta acıkıyorum sürekli diyenlere imreniyorum bende niye yok
Minkowski07 Erurtane 15 haftalığım başlarda bulantım olduğu için hiç bir şey yiyemezdim 1 haftadır bulantılarım azaldı yine yiyemiyorum iştahım sıfır zorla yiyorum o da çok çok az 6 kilo vermiştim ilk 2 ayda o kilomu koruyorum şuan almıyorum yemek istiyorum yiyemiyorum psikolojik mi yoksa midem mi küçüldü bilmiyorum
seymaseda Erurtane İlk gebelikte zatn 11 kg almıştım veremedim 2.gebelikte başlarda sıkıntı yaşadık hep sonra Online diyetisyenle ilerledim son 1 aydır tatlıya yöneldim ama 0 kg’ile doğuma gireceğim 😂
Erurtane anneolmakneguzel_ haklısın salata yapmıyorum evde salata malzemesi aldırmak lazım kocaya salatalık yiyeyim şimdilik
Hilaldemirtas Bende şuan 23+2 oldum +3 kg yola devam ediyoruz ama canım sürekli paketli gıda çekiyor elimden geldiğinde kuruyemiş ve meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor illa sonra ertesi gün dengeliyorum.
Erurtane Hilaldemirtas maşallah benim de dengelemem lazım akşam bişeyle rizlerken yiyorum o da çok gidiyor işte
Nursemom90 Sağlayamadık aşkım 36 hafta +9 kg 🫠 Sabahları avokado yumurta peynirle güzel başlıyoruz akşama şiraze kayıyor anlamadım 😅
Bebininannesi Nursemom90 bu söylediğiniz hiç hoş değil. Bence siz de farkındasınız ama neyse. Neredeyse doğum gelmiş, 9 kilo aldım diyorsunuz. 20-30 kilo alan hamileler var ve bu yazınızı okuduğunda eminim üzülürler. Sizinki biraz şımarıklık gibi geldi bana. Neyse sağlıkla doğurun umarım.
Kubrr_ Ben çok dikkat ettim son ayıma kadar şimdi kendimi durduramıyorum her şeyi yiyesim geliyor çok zor durmak
Erurtane Nursemom90 inşallah canım benim kızımda doğumda 7 kilo birden gitti benden kızım 3500 doğdu ama yıpratıcı işte fazla kilo almak istemiyorum teşekkür ederim inşallah öyledir 🙏
Nursemom90 Bebininannesi ne alaka ya 😅 30 kilo alan kendi iradesiyle almıyor mu? Neyin şımarıklığı çok komik bir yorum gerçekten
Erurtane Bebininannesi ben hiç üzülmedim 20 kg aldım ilk gebelikte bunda almak istemiyorum kilo almayan birinin de çok acıktığını ve onun da kendini kaybettiğini duymak sevindirdi ayrıca çünkü ben bi tek öyleyim sanıyorum