Katya1 sib1234 64 ile hamile kaldım bulantılardan dolayı -4 kilo vermiştim , şimdi 30 haftalığız verdiğimi geri almısım vee şimdi 68 kiloyum
smgergn sib1234 gayet normal neden paikolojin bozuluyor 5 kilo daha hakkın var normal kiloyla hamile kalmışsın 12 kilo normal
Zmrmom sib1234 32. Haftamdayım 1.65 boyum 55 le hamile kaldım 63 kiloyum bence gayet normal kilo almışsınız
xLucy sib1234 bende 7 kilo aldım 27+6 dayım 🥹 son trimesterda daha çok alırım diye korkuyorum , bu 7 kiloyu 2. Trimesterda aldım çünkü hepsini 😅
sib1234 xLucy işte ben de bundan korkuyoruuumm son ayında bi anda 10 kilo alan arkadaşım var dikkat etmesine rağmen fenalaşıyorum bunları duyunca
xLucy sib1234 bakalım biz nasıl olcağıız sağlıklı olalım da bebişler ve biz kalanı yoluna bir şekilde girer inşallah
Zelis_ozdrgn sib1234 ben yiyorum hatta acıkınca yemeyince kendimi kötü hissediyorum bebeğim de açmıdır diye düşünüyorum 😂😂
egeansea sib1234 22 haftada 15 aldım. Çocuğum sağlıklı gelsin kilo verilir diye kendimi sakinleştiriyorum. Daha önce düşüklerimde oldu. Önceliğim o sağlıklı olsun. Ben gene veririm kiloyu
egeansea Bu arada pilatese başlayacaktım. Doktorum kilo cermeni sağlayacak hormonların şuan çalışmıyor. Doğum sonrası pilatese git. Ama doğumdan sonra bu kiloları emzirirken özellikle hızlıca vereceksin dediği için içim biraz daha rahat