Meddythemama Ada06 bende içemiyorum ama en iyisi sek süt. Starbucks sek süt kullandığından alışmıştım biraz bide muzlu süt yapıp içebilirsin süt tadı gelmiyor öyle. Alternatif olarak migrosun sütüde güzel
DamLaaaa35 Beyazlale canım yanlış bişey söylemek istemem ama bildiğim kadarıyla pastörize süt kullanılması gerekiyor. Onun için bu konuda doktorunun bilgisi varmı ?
melegiminannesi Sütaşın tam yağlı olanı hoşuma gidiyor ve sütaşın tüm ürünlerini seviyorum içim markası pek aydınlatmıuor ve tadıda hosuma gitmiyor önerim sütaş 😀
serdenli Ada06 şahsen ben köyden getirtiyorum iyice kaynatıp kavanozlara dolduruyorum sonra tüketiyorum pastörize süt gib oluyo bence daha sağlıklıdır
Sedaahmet Ada06 annemin komşusunun köyünde inekleri var. Komşusu satıyor. Benim evimide biliyor. Banada getiriyor süt saolsun. 😊 köyden geliyor sütüm yani. Hem yoğurtta mayalıyorum. Ben sütten çok yoğurt yiyorum. Haftada 5 kilo yoğurt bitiyor yani 😂
Adencanan Arkadaşlar evet mandıradan alınmış sütler köyden getirdiklerimiz çok daha faydalı ama hamileliğimizden dolayı daha çok dikkat etmemiz gerekiyor ve pastörize süt tercih etmelisiniz ne kadar kaynatırsanız kaynatın açık sütleri bir pastörize süt kadar sterilize edemiyoruz... bu konuyu doktorunuza danışın yine tercih sizin.
Hakyemez Adencanan kesinlikle .. Bende pastörize sütlere karsi on yargiliydim gebelik egitimine katildim profesyonel dilden okdr güzel anlatildi ki eğer arka bahcenizde ineginiz yoksa aşı zamani enfeksiyon zamanindan habrriniz yoksa asla acik süt kullanmayın dediler
Hmyr_ygt Ada06 Torku’nun doğal sütünü içiyorum hiç kokmuyor o hazır süt kokusu yok normalde hiç içemem başka markaları
bebekteyaparimkariyerde Ada06 inek sütü 😂😂😂açık bulabiliyorsan köyden falan daha sağlıklı kaynat kaynat iç
FatmaGE Pastörize süt içmek daha doğru bencede canım ben en başından beri günlük süt olarak Organik Tire Süt içiyorum
Gulay123 Beyazlale pastörize paket süt daha faydalı diye biliyorum doğal olanı da kaynatılıyor ama bilmiyorum 🤷♀️