Zuhresule Ada06 market sütlerine güvenmiyorum :( tazedirekt ten günlük süt, yoğurt sütü, maya ve et sipariş ediyorum. Bebeğim doğunca sebze meyve siparişi de vericem.
MinnakBebegim Ben nefret ederim 6ayligim simdiye kadar icmedim ama bu saatden aonra icmem lazim mutlaka bebegim icin
Hakyemez MinnakBebegim bende 30yasima kdr agzima koymamistim 😆 lakin su illet mide yanmasi sayesinde soğuk sütü günde yarım lt falan icmeye basladim hem çocuğa faydali Rabb'im bisekilde ayarlio
MinnakBebegim Hakyemez ben nefret ederim bebegim 6 aylik 6 ay icimnde surmedim agzima ama icmem gerekdigini biliyorum bebegim icim icmem geŕek😍
Beyazlale Canim ben kutu süt tuketmiyorum dogal koyden alinmis kullanıyorum. Şuan bitti evde kutu sutte var pasta icin almistik ama içmiyorum 😊
DamLaaaa35 Beyazlale canım yanlış bişey söylemek istemem ama bildiğim kadarıyla pastörize süt kullanılması gerekiyor. Onun için bu konuda doktorunun bilgisi varmı ?
Gulay123 Beyazlale pastörize paket süt daha faydalı diye biliyorum doğal olanı da kaynatılıyor ama bilmiyorum 🤷♀️
hunilimom Ada06 köyden taze taze getirtiyorum kaynatıp buzluğa atıyorum eğer bulamazsam torku kullanıyorum