12eylulde doğumum vardı sabah 6da kadın acilden giriş yaptık 7de almaya başladılar once kan tahlili yaptılar sonra annemle beni yukarı çıkarıp oda ya aldılar eşim başka yerde bekledi sonra ameliyat elbiselerini giydirip 7/45de sedye ile götürdüler beni aşağı indiğimde 2 kadın doğum için bekliyorduk sonra içeri aldılar ilk seni ameliyat için hazırlıyorlar sonra anestezici gelip igneni vuruyo benimki 3defa denediler en sonuncuda buldu anestesi ignesinden hiç korkmayın damar yolu iğnesi gibi ağrıyo sonunda bulunca dedi ayaklrina bı sıcaklık gelecek sonra yatırıp yeşil örtüyü örtüp başladılar ameliyata benim korkudan nabzın ve tansiyonum çok yükseldi kendimden geçer gibi oldum çocuğu çıkardıkları yerden karnimda baski hissi oldu hepsini hissettim sonrada lazer ile dikip seni birakiyolar seni bekleme alanı var biraz orada beklerim sonra yukarı cikariyolar sonrada eşini yukarı çağırıp seni yatağına alıyorlar biraz gectikden sonrada bebeğin geliyo o arada hemşire gelip karna baskı yapiyo🤕 gidiyor sonra 6 saat sonra seni hasta bakıcı ve annenle birlikde yürütuyolar hemşireler ve doktorlar çok çok iyi ama taşıyıcı bayanalr ve temizlikciler için aynı şeyi diyemiycem ama önemli olan hemsire ve doktorlarımız onlardan çok memnundum sürekli gelip bebeğin ile ilgileniyo kontrol ediyo karışık yazdiysam kusura bakmayın kızlar daha hastanenin yorgunluğu var üzerimde bide benim ameliyatım çok zor geçti halter taktılar üzerime onun yorgunlugu halsizligim hepsi üst üste geldi