tu_na237 sabah kalktığımda hiçbir sorun yokken öğlen lekem geldi ardından sancım başladı 35 haftalık olduğum için erken dedim evde bekledim bir süre sonra sancılarım arttı şehir Hastanesi’nin acil bölümüne gittim 2 saate yakın orda bekledim muayene felan oldum sonra yukarı alındım tekrar muayene ve alttan muayene yaptılar açılma varmı diye sezeryanlı olduğum için yemek ve su yasak öğlen 2 den sonra hiçbir şey yemedim içmedim gece 12 ye kadar sürekli nst çektiler bişey sorunca azarlayip atıyorlar bakmıyorlar sancım var terliyorum artık dayanılmaz haldeyim bana gelipte sancini dindirmek için iğne vurup 3.4 gün yatıp eve gideceksin dediler artık bunu söyleyen hemşireyle dikleşmeye başladım cazgırlık çıkardım bı doktor geldi benim nst sonuclarıma bakıp sezeryana alıncak dedi daha inanki yazmadığım çok şey var ameliyata götürmek için hasta bakıcı kadın gelip emir verir gibi sedyenin üzerine şöyle çıkacaksın felan azarlıyor bildiğin bisey demedim seytana lanet olsun dedim sustum ameliyata girdim 22.15 de doktorlarımdan hemşirelerim den çok memnunum ameliyatım çok güzel geçti şarkı açtılar sürekli başımda 2 hemşire vardı nasıl olduğumu soruyorlardı 22.36 da minik civcivim dünyaya geldi ten teması yaptık ben 11.10 da ameliyattan çıktım 11.30 a kadar müşade odasinda bekledim 6. Kata çıktım uyuşukluğum geçtikten sonra ağrı kesici yapmadılar sabaha kadar çok ağrı çektim azarlayip atıyorlar oğlum küvezde kaldı imza atıp çıktım uzun yazdım canm hakkını helal et😍🌺