Nevagibi Ya kızlar maşallah diyim ne kadar cok gördüm bugün hamilelik haberlerini hepinizi tebrik ediyorum hangi belirtilerle adete kaç gün kala yada çatlamanın kaçıncı günü öğrendiniz
maco61 Nevagibi yumurtlamanın 11. Günü Miğde bulantısı ve aşırı kasık ağrısı ile adete bir gün kala test yaptım silik çıktı kan testide 15.40 çıktı pazar günü sabah tekrar kan vereceğim dua edin değerim yükselsin🤲🤲
Sevim1902 Nevagibi çok sag olun🌺benim takip etmedim hiç ovulsyn testi kullanmadım . Testlerim bile çok silikti.en belirğin olarak uyku hali , karında şişlik , ,göbek deliğnde 10 gün önce agrı baslamıstı
gamze130325 Nevagibi ben yumurtlama günümden hemen sonra şüpheye düştüm daha önce de anlatmıştım belirtilerimi baya baya hissetmisim ben ya😂 galiba hamile olduğunu en erken hisseden kişiyim
Nevagibi maco61 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🌸 sen çamaşır suyu testi de yapmıştın sanki 😁
Sevim1902 maco61 ben de yarın vericem kanı.bugün devlet hastanesine gttm rahimde kalın yok dedi üzüldüm sağlıkla ilerler umarım🤲
kubray9 Nevagibi çatlamanın 9.günü öğrendim ben de. Beyaz akıntı ve bir kere yaşadığım bir kasık batması olmuştu🥰
Nevagibi kubray9 yaa çok erken öğrenmişsin ne güzeel 🌸 sağlıkla kucağına al inşallah duanı isterim haftaya da ben test yaparım 🤲💖
kubray9 Nevagibi çok teşekkür ederim🥹rabbim seninle beraber dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🩷