Ftmn123- Kızlar 23 Ağustos da adet oldum ve 25 TE bitti 25 ten bu yana her gün ilişki varda 31 e kadar da olacak sizce erken gebelik testi ne zaman yapayım?
Busraaaakkk Ftmn123- Ben yumurtlama günümü takip ediyordum o yüzden tam 14.gün çıktı o da regliden 2 gün önceydi. Siz de o şekilde yapabilirsiniz varsa çıkar zaten. Hassas testlerde 1 hafta öncesinden öğrenen bile var
Ftmn123- Busraaaakkk nimo erken gebelik testi bu test iyimiki elimde var 14 Eylül de onu yapacağım da?
anneci-23 Canım seninle adet döngümüz aynı 7 eylül yumurtlama günümüze denk geliyor o güne çok dikkat et kaçırma
anneci-23 Ftmn123- doğurganlığın 2 eylül de başlıyor yumurtlama günü 7 eylül haftaya 2 günde bir ilişki olabilir her gün olması şart değil yumurtlama gününü kaçırırsan gebelik ihtimalin daha düşük oluyor
anneci-23 testini de adetin 2 gün geçince yapabilirsin eğer hamilelik belirtilerin olursa 4 gün önce de yapabilirsin Ftmn123-
anneci-23 sana görsel olarak atıcaktım ama atamadım haftaya 2 günde bir ilişki yaşa 10 eylüle kadar öyle ilerle ama muhakkak 6-7 eylül ilişki olsun
Ftmn123- anneci-23 haftaya derken 1 Eylül den itibaren 2 günde bir ilişki 10 Eylüle kadar muhakkak 6-7 ilişki olsun öylemi?
anneci-23 Ftmn123- aynen 10 eylüle kadar denersin 6-7 eylülde yumurtlama günün olduğu için muhakkak ilişkin olsun o gün sonra da bakalım darısı benim de başıma olur da güzel haber veririm sana 21 eylül adet tarihim çünkü gecikirse 23 24 eylül yapmayı düşünüyorum
anneci-23 Ftmn123- sen o testi hamilelik için mi kullancaksın yoksa yumurtlamanı görmek için mi anlamadım ?
210623 Ben adetim 3 gün kala yapmıştım erken gebelik testi negatifti adetim 1 gün gecikti Beta pozitif çıktı bence acele etme canım yanıltabiliyor o testler bazen 😬 inşallah en hayırlı en kısa en güzel zamanda alırsınız güzel haberi 😍