Maya07 Ben hiç beğenmedim dürüst olmak gerekirse suça sürüklenen çocuk ismi gibi hiç güzel şeyler çağrıştırmıyo kulağa
Simsimsem momtobe__ çok güzel isim, siz beğendikten sonra başka kimsenin yorumuna takılmayın bence. Benim de kızıma vereceğim ismi kimse beğenmedi, ama asla umrumda değil 😬
tahamommy momtobe__ ikisi de ayrı ayrı güzel isimler birlikte biraz zor olmuş açıkcası tabi yine de sizin içinize sinmesi ve benimsemeniz önemli
[silindi] Aman boşverin elalemi istediğinizi koyun ben de kızıma Eylül ismini koyucam diye zorbalanıyorum 😂😂 Ekim kasım aralık koyun diyor akrabalar 🤣🤣
anneci-23 başta sizde yazarken kendiniz diyorsunuz zaten “elalem” diye. çocuğunuzun isminden onlara ne sizin içinize ne siniyorsa öyle yapın o sizin bebeğiniz onların bebeği olursa onlar kendi beğendiklerini koysunlar hiç aldırış etme 🫠
Gltn_26 Bosverin milleti siz sevdiysen… benimde 2.kizim olcak ilk kızım hafsa şimdikine şifa koycaz herkes tepki veriyor
Maya07 momtobe__ yanlış anlama ama mir azat koysan mir azat diye seslenmezsin sürekli bence ondan dedim baran mirza falan daha güzel kürt isimleri var ondan
Simsimsem momtobe__ Rabbim nasip ederse Karya koyucam bitanecik yavruma 🙏🙏 hepsi adıyla yaşasın büyüsün inşallah. 😊😊😊
Denizj momtobe__ baş anlamı yan anlamdır aslında mir bey,prens demek esasen yani kürtçede ilk bu anlam gelir akla ve çok anlamlı erkek olsa bende miran koyacaktım kimseyi takmamanızı öneririm çok hoş çünkü. İsmiyle büyüsün inş💕
CekirdekAilem41 momtobe__ bize de kuradan pars çıktı ne o farz mı diyorlar 😂😂 kimseyi takma zamanla alışacaklar
momtobe__ Maya07 simdiden seslenmeye basladik butun aile zor isimler degil yan yana da gelince zorlamiyor 🥲
Laviniyy momtobe__ ben. Koyacağım ismi kimseye söylemedim bile sırf böyle saçma sapan yorumları ile fikirleri ile benim canımı sıkmasınlar isimden soğutmasınlar diye bi iki arkadaşım dışında kimseye söylemedim kimliği çıkınca öğrenir herkes bence sizde düşünmeyin insanları bende Kürtçe isim koyucam bence yakışmış iki isimde yan yana bende mir ismini beğeniyorum
Nealakayahu momtobe__ mir azat pek uyumlu değil gibi sanki mirali mesela tam bi isim gibi duruyor ama tabi sizin bileceğiniz bir şey
Havin49_ momtobe__ boşver bacım benim oğlum da Yusuf kayra kimse kayra demiyor tek tük diyen var neymiş kayra kız ismiymiş kulağa hoş gelmiyormuş ben çocuğumun adını gayet seviyorum pardon millete ne