babymom2026 siyahoglu ben onunla ogrendim 🙏☺️ erken gebelik olanını yaptim direkt çıkınca bu yanlıştır kaset yapayım dedim kasette de çıkınca hemen kan vermeye gittim kanda çıkınca da şaşkınlıktan emin olmak için bi tane daha kaset yaptim 😂
Sss1947 siyahoglu of artık hiçbiri güven vermiyor ya iki kaset test yaptım silik çizgi akşam erken yaptım çıkmadı şimdi yine erken yaptım yine azda olsa silik niye testler böyle anlamadım ya boşuna heveslendiriyor bizi
Dry94_ siyahoglu en iyisi kan ver yada awox bulma imkanın varsa awox la yap. Herkese yalancı vercek diye bişey yok umarım vardır rabbim gönlüne göre versin🥰
siyahoglu Sss1947 evet ya kafam karıştı iyice 1 hafta daha beklicem mecbur bakalım allahım isteyen herkese nasip etsin geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden tedirginim 🥲
siyahoglu babymom2026 ayy inşallah bende de vardır sabırsızlanıyorum kan vermek için ama bekliyorum bakalım 🥲
Dry94_ siyahoglu olabiliyor çünkü bende adet gördüm sıfırlamıştır dedim diğer ay test yaptım silik çıktı kan verdim kimyasaldan kalmaydı ondan sonra ki ay gebe kaldım şuan 13+2 teyzesi inşallah senin öyle değildir ama 🥰
sevggiii Bende bir haftadır belirtileri var reglime 2 gün kaldı bebe time gebelik testi yaptım geçenlerde negatif çıktı aranızda aynı durumu yaşayan var mı