prenses34_ elifcnz 20+1 için randevu almayı düşünüyorum çünkü artık cinsiyetimiz netleşsin istiyorum hemde yakından bol bol izlemek 😊
prenses34_ elifcnz bende 21 olarak düşünmüştüm ama dayanamıcam 🙈 alış veriş yapmak istiyoruz aslında biraz yaptık ama nerleşince daha rahat yaparız
prenses34_ elifcnz 2 oğlum var bu 3. Gebeliğim geçen gün kontrolde kızım olacağını söyledi 🥰100/90 kız dedi bakalım detaylı ne dıcek 🥺
elifcnz prenses34_ ben daha henüz hiç bir sey almadm. 17 haftalığız dün öğrendik cinsiyet kızmış 🤗 detaylıdan sonra almaya baslarım artık
prenses34_ elifcnz ahh sorma bende detaylıdan sonra başlıcaktım ama tutamadım kendimi 🙈😅 ortak renkler aldım bir kaç parça ve doktor kız deyince bir kaç parça da pembiş aldım çok istiyordum kızım olmasını 🥰 yaa o zmn sağlıkla gelsin prensesler 🙏
elifcnz Seymaklcc doktorum da öyle dedi. Ama bende net görünmez mi acaba demiştim sizde görüntü nasıldı :)
elifcnz DuruDefne_mommy inşallah bizde de net görülür o yüzden mi biraz erken demiştim ama aldım artık randevu :)
Seymaklcc elifcnz gayet net gözüküyodu herşeyi belli olmuştu artık daha erken gidersniz belki belli olmayabilir doktorda zaten en erken 21 demişti bana :)
Rabia-c elifcnz 22+5 de yaptırdım ama bizim bebiş çok nazlı cinsiyetini göremedik hala detaylıda bile göstermedi her kontrolde umutla gidiyoruz öğrenicez diye elimiz boş geri dönüyoruz 😅
elifcnz prenses34_ ben en basından beri erkek hissediyodum biraz sasırdım kız olduguna :) ama cok sükür saglıklı olsunlar da cinsiyet hiç fark etmez :) bize de baya hediye geldi etraftan corapları hazır bile :)
Rabia-c elifcnz Kız olabilir yani erkek olsa mutlaka bir şey görürdük dediler 😂 ama kesin konuşamıyorlar