QueenBahar_ Deletedmom_808 merhaba canım 🥰 3 üncü Gebeliğim oğlum olacak inşallah 🤲🏻💙 Sağlıkla hepimiz alalım kucağımiza
3nmber Deletedmom_808 4. gebeliğim ilki kürtaj 1 oğlum 1 kızım var yine kızımı bekliyorum nasipse 8 Eylül doğumum var💞
Bglmmrn Deletedmom_808 keşke benımde ikinci olsa ama 1 sene olacak hala olmuyo 3 yaşında bir oğlum var 😒 Rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlı günlere koysun inşallah isteyen herkesede nasip etsin 🥰
Deletedmom_808 Bglmmrn Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 kafana çok takma düşünmeyi bıraktığında bi bakmışsın mucize olmuş 🤗
3bebekliannee BurcuMusti3107 benim olmuştu kızım da hiç mide bulantısı kusma yaşamadım ama oğlumda yaşamıştım
BurcuMusti3107 3bebekliannee bende cilt bozukluğu var mide bulantım hafif var ilaç bile içmedim ama çok halsizlik var
3bebekliannee Deletedmom_808 3.gebeliğim 1 kızım 1 oğlum var şimdi ki 7+0 daha belli değil ☺️ ama gönlümden geçen kız 🥰
rzyemrykvrk Mervekaram22 kaç aylık benim de ikinci üç aylık olduk cinsiyetine kesin birsey diyemem dedi doktor
canbebekku21 mustik herkesin süreci farklı benim kanama çoktu başından beri sonra crp yükseldi som 1 ay kanama durmadı durduramadılar bebeklerin suyu bitmişti benim hayati riskim vardı kalbi de atıyordu almak zorunda kaldık ama başından beri sorunlu bi gebelikti