Yasek Deletedmom_808 ilk ve oğluşum olacak , bugün yarın gelecek inşallah 39. Haftalık olduk 😍 darısı tüm isteyenlere
Tugceaker Deletedmom_808 Benim 4. Gebeliğim 2 oğlum bir kızım var 10+ 5 im daha cinsiyetini öğrenmedim
mustik canbebekku21 yaaa gerçekten mi allahım sen koru çok korktum şu an 20. Haftada da bebek kaybetmek ne acı benim de 12 hafta ikizlerimin tehlikeyi atlattım diye seviniyordum 😞😞
BurcuMusti3107 1prensaannesii benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim ama cinsiyet henüz belli değil şunu merak ettim erkek ve kız gebeliğinizde belirti olarak farklılık oldu mu olduysa ne gibi şeyler oldu bende kendimde bir kıyaslama yapacağım 😂
sngl94_ BurcuMusti3107 benim iki oğlum bı kızım var yine gebeyim buda erkek diğerlerinde güzel gebelik geçirdim bunda başlarda çok kotuydum şimdi 26 haftalık şükür şimdi güzel gidiyor 🤲🤲
3bebekliannee BurcuMusti3107 benim olmuştu kızım da hiç mide bulantısı kusma yaşamadım ama oğlumda yaşamıştım
yldzmtlu BurcuMusti3107 benimde ikinci gebeligim ilk erkek 2 yasinda şimdi 25 hafta hamileyim Buda erkek ikisindede ayrı belirti vardi biz dedik kız galiba ama Bi baktık şok Buda erkek inanmayin inandirmayin kendiniz hurafelere 🤣🤣🤣🤣
prenses34_ Deletedmom_808 3. Gebeliğim kızım olacak inşallah benimde 🥰🙏 2 oğlandan sonra prensesimiz geliyor🥲
BurcuMusti3107 sngl94_ bende tam tersi ilkinde çok rahattım sadece ilk 3 ay hep uyuyordum ama bunda sürekli bir yerlerim ağrıyor cildim çok bozuldu normalde bende sivilcenin s si olmazdı şimdi anlım yanaklarım kabarık kabarık sürekli bir halsizlik var
canbebekku21 mustik herkesin süreci farklı benim kanama çoktu başından beri sonra crp yükseldi som 1 ay kanama durmadı durduramadılar bebeklerin suyu bitmişti benim hayati riskim vardı kalbi de atıyordu almak zorunda kaldık ama başından beri sorunlu bi gebelikti