Denan-22 Papatya05_ evet yurtdışında yasak degil. Ama Türkiye’de yasak açıkçası niye yasak onu da bilmiyorum 🙄
Papatya05_ iremzeyneep genoks firmasına yaptırdık evimizin adresini verdik hemşire arıyorgeliyor kanı Alıyor indirim istedik 13.500 yaptırdık
alc iremzeyneep İzmir’de Gentan NIPT canım 13.500 aldılar ama zam gelmiş galiba 15 bin olmuş. Doktorum bir kaç yer için broşür verdi bunu seçtik. Ve doktorum. En iyi yer oldugunu söyledi. Sonucum 1 haftada teslim edildi.
alc Papatya05_ eşim senelik izine çıktı bunun için 😂 yarın öğreneceğiz ama zarfta olacak ve hafta içi güzel bir hatira ile netleşecek. İkisi de yuxumuzu guldirecek ne olursa olsun sağlıklı olsun. Sizin cinsiyet nedir ?
Papatya05_ alc amin canım cümlemizin bebeği öncelikle sağlıklı afiyetli olsun ikinci sırada cinsiyet 🌸 benim ki kız sağlıkla kavuşalım herkesin gönlündekini Rabbim mübarek eylesin
haticesusme22 Merhaba fetal DNA yaptırınca 2li 3 li 4 lu tarama testlerine gerek oluyor mu? Bu test sonrası sorun yoksa gerek duyulmuyor mu acaba
Dilarac haticesusme22 isteğe bağlı fetal dna yaptırırsanız sadece detaylı yaptırırsınız diğerlerine gerek kalmıyor
Dilarac Gulcingul 1 hafta dediler bana ama geç çıkmamış mı sanki sizinki şişlide olan dimi İstanbul da denalab primis
Gulcingul Dilarac Maks süre 15 gün diyorlar genelde, çoğunlukla birçok merkezde de 10 gün içinde sonuçlar veriliyor. Yoğunluk yoksa erken vereceklerini iletmiş olabilirler size belki.
Miniboy Papatya05_ fetal dna yaptırmıştık cinsiyetide öğrendik. Zaten %99 doğruluk payı var. Bebekte herhangi bir cinsiyet anomalisi yoksa veya düzgün bir firma değilse hatalı sonuçlar çıkabiliyor