anneoluyorummm103 Papatya05_ doğrudur bencede %99 doğruluk oranı var diyorlar zaten sonraki kontrollerde ultrasonda da bakarlar netleşir. Ultrasonda 16.haftadan itibaren bakıp söylemişlerdi bana
Papatya05_ anneoluyorummm103 işte yine de kontrolden sonra söylerim etrafımdakilere bende 17 haftada anca giderim doktora
Oznurdream-123 Papatya05_ cinsiyeti genelde sadece doktorla paylaşıyorlar size direk söylemiyorlar ama diğer bütün sonuçlar erkek de olsa kız da olsa aynı değerlere bakılıyor chatgbt sadece rapordaki değerleri yorumlar cinsiyetle ilgili bilgi genelde yoktur firamayla en başında ( cinsiyeti bana da gönderin gibi ) bi anlaşma yapmadıysanız firma bunu zaten size söylemiyor.
Denan-22 Papatya05_ sanırım cinsiyetin raporlanması yasak ama doktora soylerler ve doktor da isterseniz size soyler m yasal olarak rapora cinsiyeti yazmaları yasak sanırım
Denan-22 Papatya05_ evet yurtdışında yasak degil. Ama Türkiye’de yasak açıkçası niye yasak onu da bilmiyorum 🙄
Gulcingul Fetal DNA da yanılma olmaz direkt DNA ya bakılıyor neticede. Ancak kanın karışması lazım yanlış bilgi vermeleri için. 12.haftamda Fetal DNA ile öğrendim ben de. Doktor da zaten muayenelerde teyit ediyor.
iremzeyneep Gulcingul merhaba hangi laboratuvarda yaptırdınız ya da hastanede? Bir de özel olmazsa fiyatı neydi acaba bende araştırma içerisindeyim de
Aleynadiyorki Ben Fetal dna yı doktor yönlendirmesi ile yapmadım. Sonucu mailime atacaklar ve cinsiyet için beni arayacaklar. Bende merakla bekliyorum. Etik olmadığı için cinsiyet yazmıyormuş raporlarda
iremzeyneep Papatya05_ merhaba hangi laboratuvarda yaptırdınız ya da hastanede? Bir de özel olmazsa fiyatı neydi acaba bende araştırma içerisindeyim de
Papatya05_ iremzeyneep genoks firmasına yaptırdık evimizin adresini verdik hemşire arıyorgeliyor kanı Alıyor indirim istedik 13.500 yaptırdık
iremzeyneep alc merhaba hangi laboratuvarda yaptırdınız ya da hastanede? Bir de özel olmazsa fiyatı neydi acaba bende araştırma içerisindeyim de
alc iremzeyneep İzmir’de Gentan NIPT canım 13.500 aldılar ama zam gelmiş galiba 15 bin olmuş. Doktorum bir kaç yer için broşür verdi bunu seçtik. Ve doktorum. En iyi yer oldugunu söyledi. Sonucum 1 haftada teslim edildi.