maco61 Kızlar varmı yokmu şimdi. Ben gözle görülür gölge görüyorum. Ama adet sancımda var bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim. Gebelik testi markası ınnovıta
[silindi] maco61 canım renkli bi çizgi var fibi görünüyor maşaallah 🫠 inşaallah hayırlı sağlıklı meşakatsiz bi sürecin olur kan ver 🤗
maco61 Minasuu22 normalde bugün yarın pazar günü olabilir ama net 30 agustosda kesin kesin. Yani yarın testide yarın yapacaktım ama çamaşır suyu testi yaptım😆 herkez aaa hamilesin dedi bende dayanamadım bugün yaptım
maco61 Minasuu22 diyorum bir tane dahamı test alsam yapsam. Yalan yanlış olmasın adet olackmışım gibi sancıda var korkuyorum 🥹
prenses99 maco61 benimde adet sancisi gibiydi basta duzensiz oldugu icin 3 tane test yaptim sonra kan verdim adet olcakmisim gibi kasık agrilari vardi hamileymisim
Minasuu22 maco61 canım benimde bat bugün adet olacak gibi ağrı 5 gündür var ama gelmedi 2 gündür baş ağrısı çekiyorum.Sen için rahat etmezse testi tekrarla öyle kan ver istersen canım gönlünce olsun inşallah ❤️
maco61 prenses99 yaaa çok sevindim şuan benimde öyle ya baya sancım var🥹 Allahım sağlıklı bir gebelik geçirmemi nasip etsin. Kan vermedim daha
mehmetsaki maco61 bekleyebilirsen 1 hafta daha bekle ondan sonra hem test çubuğu yap hemde kan ver ben içime sinmesi için bekleyip öyle tekrardan yapardım hani negatif çıkarda üzülmemek için biiznillah vardır strese girmeyin 😊
maco61 prenses99 işe gidiyorum ya. Eşimde uyudu şimdi gitseydik 5 de çıkıyorum sonucu almaya giderdik🥹 yada eczaneden test alıp bir dahamı yapsam ilk idrar ile yaptım ama yarınmı adet gibi sancımda var bilmiyorum adetmi olacağım