Hayale MiniAzra canım ben 36 haftayim sanki bana hiç doğurmuyucam gibi geliyor cünki cocuğun yeri rahat galiba gelmek fikri yok🥰
BusraOzhan MiniAzra Merhaba canım 28. haftamdayım erken doğum riskim var sürekli rüyalarımda doğduğunu görüyorum sanki ha bugün ha yarın doğacakmış gibi geliyor banada..
Arsmngmz nazlihasan Kesinlikle canım ihmal etmeyelim bari en azından allah korusun bi sıkıntı varsa tedbir alınsın
Arsmngmz BusraOzhan Anlıyorum canımmm allahım zamanında sağlıkla kucagına versin hepimizin insallaaahh bende korkıyorum doktora gidicem
Tugba2626 Onlar normal ağrılar Kasılma değildir . Büyüyor haliyle taş gibi oluyor bi yerde toplanıyor . Bir süre sonra tekme atmayı azaltacak ittirmeye başlayacak iyice sıkıştıracak . Poposunu midenize dayayacak bazen yeri gelecek nefes alamayacak kadar sıkıştıracak .
Tugce60 Ben de progestan kullanıyorum erken Doğum ve düşük riskim var çünkü kocaman miyomlarım var, bu hafta istirahat verdi doktor, benim de kasılmalarım varmış. Kasılmayı şöyle anlayabilirsiniz. Sırtüstü yatacaksınız mesela tv izlerken saatlerce yatın, eliniz karnınızın üstünde olsun, ufak bir ağrı genelde vajinaya doğru oluyor ve karnınız taş gibi sert oluyor. Sadece 1-1,5 dk sürüyor. Normal bel karın ağrısı değil bu. En önemli farkı yatarken karnınızın taş gibi olması ve kısa sürmesi. Eğer böyle olursa en az 1 saat yatıp dinlenin. Eğer birçok kez bu sertleşme olursa hemen hastaneye kızlar ✈️