nazlihasan MiniAzra 29+3 den selamlar 😊 al benden de o kadar vallahi doğdu doğacak sanıyorum rüyamda doğurduğumu görüyorum😅😂🤦♀️
hunilimom MiniAzra tek değilmişim en ufacık bi bel ağrısına vs ayy acaba dogururmuyum ay bebeme bisey olur mu diye düşünüyorum hergün rüyamda doğurduğumu görüyorum sanırım hormanlar
Hayale MiniAzra canım ben 36 haftayim sanki bana hiç doğurmuyucam gibi geliyor cünki cocuğun yeri rahat galiba gelmek fikri yok🥰
BusraOzhan MiniAzra Merhaba canım 28. haftamdayım erken doğum riskim var sürekli rüyalarımda doğduğunu görüyorum sanki ha bugün ha yarın doğacakmış gibi geliyor banada..
Gozdeerdem O dönemlerde bende aynı duyguları yaşıyorumdum canım sanırım herkeste olan bı duygu. Erken doğum korkusu ki hiç riskim olmadığı halde.
MiniAzra Gozdeerdem aynen bide benim ablalarım hep 8 aylık doğum yaptılar zayıf olduğumuz için sigmiyo bebekler ondan galiba birazda
nazlihasan Arsmngmz sizin kasılma dediğiniz şey nasıl bişey acaba aynı şeyi mi tarif ediyoruz benim ilk gebeliğim o yüzden kasılmayı farklı bişey olarak tarif ediyo da olabilirim
Arsmngmz nazlihasan Bebeğin bi yerde toplanması toplanırkenki acı ve sertlik aradada karın sertleşmesi taş gibi oluyo kasıklarım agrıyo dünden beri cok toplandı sabahtan beri bugün magnezyuma başlıcam gidemedim doktora
MiniAzra hunilimom Evet bazen uyuşuyorum kıpırdaamıyorum bile acaba gece sandım olurmu acil bi durum çıkarmı diye düşünmekten uyuyamıyorum
nazlihasan Arsmngmz aynısı bende de oluyo doğum yaklaşıyo diye mi acaba bilemedim magnezyum kullanmak şart mı yani
Arsmngmz nazlihasan Vallla bende arastırmalarım üzerine bugün doktora sormadan başladımmmm dayanamadım iyi gelir diye düşünüyorum
Arsmngmz hohomoromu Bugün başladım daha canım onuda kendim basladım artık dayanamadım cuma gidicem doktorumaa rahim agzını bi ölçsün bakalımmm allah korusun sıkıntı varsa önlemini alayım