Heleniko Selim_Alparslan korkma bende şuan senin gibiyim bebeğim karnimda artık kendini o kadar sıkıyorki böyle taş gibi oluyor
Selim_Alparslan Heleniko evet kuzum ayni sekildeyiz taş gibi oluyor karnım gerçekten yarın kontrolum var
Selim_Alparslan Talentedmom evet kuzum birisi değişik bir mesaj atmış terbiyesizce galiba erkek kullaniciydi o yüzden kapattım mesajları
Heleniko Selim_Alparslan güzel haberler alırsın inşallah canım sağlıkla kucagimiza allalim bebislerimizi kaç kilo bebeğin
Gizem1504 Selim_Alparslan sancım öyle çok.yok baskıdan dolayı ağrı yapıyor sağlıkla gelsinlerde canım
Selim_Alparslan Gizem1504 amin inşallah kuzucum Zge12 iyiyim aşkım ama agri ve baskı var belim çekiliyor regl agrisi gibi yarın kontrolum var bakalım neler olacak🤭
Zeynep_Ali tugba-0619 bende de durumlar aynı gelişimi 3 hafta geride 37 de alcaz dedi doktorum ben en azından 38 e kadar götürmek istiyorum 🤷🏻♀️suan 36+0 2200 dedi doktor
tugba-0619 Zeynep_Ali sizinde mi beslenmiyor bebiş bugün yatiş yapilcakti 36 haftalk hesapladilar 1 hafta daha bekleyelim dendi ama beslenmiyorda nasıl olcak bilmiyorum