Zge12 Selim_Alparslan inşallah geçer kuzum ya ağrıların pazartesiye kadar dayanabilirsen bakalım ne diyecek doktorun
Selim_Alparslan Zge12 cati kemiklerim ağrıyor askim yuruyemiyorum bacaklarımı açamıyorum bebekte cok sertlesiyor
Selim_Alparslan Zge12 cok toplanıyor kuzum korkuyorum ya yeri mi daraldı acaba ondan mı bilmiyorum doktorumda yok sali gününe kadar
3_bebelianne Selim_Alparslan 3kilo 47cm di kızım şuan 43günlük cuma günü kontrolümüz vardı büyümüş bile çabuk büyüyorlar doğunca ilk doğum kilosu boyu önemli değil şuan uzun doğanlara yanaştı
Zge12 Selim_Alparslan daralmış olabilir kuzum son haftaların ya bide 😭 dayanamayacak gibi olursan bi git baktır kendi doktorun olsa daha iyi tabi ama çok kötüysen git 😔
Heleniko Selim_Alparslan korkma bende şuan senin gibiyim bebeğim karnimda artık kendini o kadar sıkıyorki böyle taş gibi oluyor
Selim_Alparslan Zge12 biraz iyiyim çok şükür askim ama çok yavaşladı hareketleri daraldı galiba sıkıldı oda
Talentedmom Selim_Alparslan Allah yardımcın olsun kuzum💖🤲sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj gönder çıkmıyor
Zormama Talentedmom 700 gr almis ama doktoru fazla dedi. Yenidogan reflusu var kusuyor surekli ve kolik. Sizinki nasil kac kg oldu
Talentedmom Zormama daha 1 aylık olmadık o zaman gideceğiz en son doğum kilosuna ulaşmıştı ama biraz zayıf benim bebeğim
Aysegul_ll Bbatuhan ben 2 kez muayene oldum ama hiç açılmam yoktu şimdi haftaya cumartesi kontrolüm var dua ediyorum inşallah olur diye
Selim_Alparslan Talentedmom evet kuzum birisi değişik bir mesaj atmış terbiyesizce galiba erkek kullaniciydi o yüzden kapattım mesajları