gizem_tastan merhabalar canım ben de 20 haftalık hamileyim, İzmir’de başlarda gitmediğim hastane kalmadı ancak en son şehir hastanesi Yaşam Kemal hoca’da kaldım, 10. haftamdan beri orada takipliyim, hastanede her türlü imkan var.. Hocaların çoğu prof.. ancak bunun bir dezavantajı var, her gittiğinde hocayı yerinde bulamayabiliyorsun. Fakat gideceğin doktor Yaşam hoca olursa ben sana nasıl denk getireceğini anlatırım :) Yaşam hoca çok iyi çok ilgili, devlette olmasına şaşıracağın bir doktor.. ancak perinatolojiye de sıradan bir doktordan randevu alıp gitmiştim onlar da gayet ilgililerdi.. Kan alma , asistanlar , ebeler vs tanıştığım herkes kibar ve güler yüzlüydü bu gune kadar.. Farklı bir şehirden geldiğin için seni çok iyi anlıyorum , ben hamileliğim başında çok stres olmuştum doktor bulamadığım için.. eğer özele gitmek istersen Medicana’da mustafa melih erkan var.. Devlet olmasaydı , alternatifim o olacaktı.Bu arada sen perinatolojiye mi gideceksin normal kadın doğum mu? İkiz olduğu için bilmiyorum çok