gizem_tastan İzmir’de özel mi devlet hastanesi mi ikiz gebelik izmir torbalı ve Bergama devlet hastanelerini öneriyor musunuz ben çok kararsızım
Sukran4066 gizem_tastan ikiz hamile olup doğun yapan biri olarak söylüyorum yenidoğan yoğum bakım ünitesi olan hastaneye gitmenizi tavsiye ederim. Genelde ikizlerde erken doğum oluyor ve yoğun bakım ünitesinde kalmak zorunda olabiliyor. O bölgede hangi hastanede var bilmem ama başka hastanede doğum yapınca yoğun bakım ünitesine kabul etmeleri zor oluyor yer sıkıntısından dolayı.
Simsiyahh gizem_tastan canım eğer imkanın varsa özele git bence çünkü devlette afedersin seni hiç takmıyorlar detaylıca birşey anlatmıyorlar kendileri bakıyorlar benim ilk gebeliğim erken doğumum oldu bebeğim vefat etti bende ekstra üniversite hastanesine gideyim dedim Ege’ye yani açıklamayı o anda yapmıyorlar ben çok verim alamadım ama özelde öyle değil sana herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyorlar benim ilk doğumum Ege de oldu hiç memnun kalmadım eğer imkanın varsa özele git yoksa da şehir hastanesi de güzel diyorlar hem orası temiz en azından dokuz eylüle de çok iyi diyorlar giden akrabalarım oldu doğum yapan hepsi çok memnun oraya da gidebilirsin temizlik konusunda. Da temizlermiş
Smileylaylom gizem_tastan Bergamaya mı taşınacaksınız? En son sıcaklardan devlet hastanesinde ameliyatlar durduruldu klimalar çalışmıyor diye, başka yerlere sevk ediliyordu hastalar. Çevremde kimse Bergama’da devlet hastanesinde doğum yapmadı bende izmirde özelde yaptım
GSA7 Ben normalde özel muayeneye gidiyorum kan vermek için devlet hastanesine gittim doktor eşimi odaya almadı doğumda da aynı şeyleri yapıyorlarmış erkekler girmesin diyorlarmış ziyaretçi kabul etmiyorlarmış o yüzden özelde doğurmayı düşünüyorum
Huzurunsesi3 GSA7 kabul ediyorlar belli saatler var ama durumunuz müsaitse özel en iyisi ben 2 kere devlette doğum yaptım sezeryan çok zordu benimki uyusturmadi uzun hikaye
Elif-Salih Durum varsa özel tabi ama ikizi sezeryanla alacakları için devlette güzel buca kadın doğum ya da tepecik mesela
AslanEge gizem_tastan yok canım ayrancılarda oturuyorum torbalıya asla gitmem doğum için. Mecbur değilsen gitme
gizem_tastan AslanEge gitmem zaten büyük ihtimalle ya bayraklıda şehir hastanesine giderim yada Bergama’da özele giderim
miniminnacikk AslanEge merhaba neden öyle söylüyorsunuz yaşadığınız kötü bir şey mi var acaba :/ bende ayrancılarda oturuyorum geçen kanamam oldu 1 günde yattım torbalıda gayet güzel ilgilendiler benimle aslında daha benim haftam küçük 12+3 onur beyi de burda biri önerdi gittim memnun kaldım açıkçası
gizem_tastan Sukran4066 off gerçekten neyapacağimi nereye gideceğimi bilemiyorum şuan 27haftalık hamileyım İstanbul’dan İzmir’e taşınıyoruz hangi hastaneye gitmem gerektiğini bilemiyorum
Sukran4066 gizem_tastan Ben ikizleri 32. Haftada doğum yaptım ani su gelmesi nedeniyle.. üstelik o sırada hastanede yatışta olduğum halde.. ikiz hamileler herşeyi önceden hazırlıklı olmalı. O bölgede yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneye takipli olsanız daha iyi olur
AslanEge miniminnacikk doğumunuza çoğu zaman kontrole gittiğiniz doktorunuz girmiyor kim denk gelirse o giriyor ve imkanları çok yetersiz ultrason cihazları bile çok eski. Mesai saatleri dışında çoğu zaman doğuma bile kabul etmeyip başka hastaneye yönlendiriyorlar küvöz yok vs sebeplerle. Yani Allaha emanet :)
Sukran4066 gizem_tastan Ankara Bilkent şehir hastanesinde yapmıştım. İç Anadolu’da ya Kayseri yada Ankara dan başka yer yok ikiz hamile için en iyi hastane koşulu
gizem_tastan Smileylaylom daha yerimiz belli olmadı İzmir’e tayin çıktı ilçesi belli değil ama Bergama gidersem özelde doğum yaparım