liyalisa PapatiA hamilesin gözün aydın canm ama 2 günde bir kan werip değerini takip et 2 katı olmalı Allah tamamına erdirsin
PapatiA Tazeanne0134 Nevagibi nerm629_ liyalisa tamamdır teşekkür ederimm şimdi doktordan geldim magnezyum b12 felan düşük çıkmış normalde vitamin verirdim sana ama bu durumda vermicem kadın doğuma git o gerek görurmu dedi ne zaman randevu alıyım
Tazeanne0134 PapatiA en kısa zamana al canım korkma zaten randevu zamanı gelesiye biraz daha geçeceği için belki keseyim bile görürsün
Tuanakaran PapatiA kaç gününüz geçilmişti kan negatif çıktığında benim 1 günüm geçti kan negatif çıktıda umut varmı diye
Smyr_97 PapatiA gec olmaz ben 550 yle falan ogrendim betayi ebe bana 1 hafta 10 gun sonra gel tekrar bakalim artmismi diye dedi
mehmetsaki PapatiA maşallah hadi bakalım doktora da gidince hem kesesi hem bebeği görmekte nasip olsun ☺🤲🥲hayırlı olsun şimdiden
fatmaklcasln PapatiA hayırlı olsun canım hamilesin dua et benimde olsun çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
PapatiA Tazeanne0134 keseyi sanmıyorumda vitamin dişüklüğü varmışya ilaç felan verir belki diye çarşambaya aldım
PapatiA Sss1947 bişey sorcaktım 2güne bir bakıyorduk ya ben şimdi ben cuma sabahı vermiş oldum Pazar mı pazartesi mı 2gün oluyo kafa karıştı bıraz
Glsmshn PapatiA pazar vermen gerekiyor canım 48 saatte bir. Cuma sabah verdiysen pazar sabah tekrar vermelisin