PapatiA Esoylu1 Altin23 Altin23 adatuna Smyr_97 Nevagibi liyalisa cetinbebek Sss1947 dmrelif Smyr_97 selin079 nerm629_ Altin23 Tazeanne0134 mehmetsaki Tazeanne0134 kızlar toplaşın inşallah görürsünüz kan çıktı hcg 71 yazıyor daha doktora gitmedim noluyor yani
selin079 PapatiA bacım hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da tüm isteyenlerin başına olsun inşallah 🕊🎉💖🧿
PapatiA Sss1947 bişey sorcaktım 2güne bir bakıyorduk ya ben şimdi ben cuma sabahı vermiş oldum Pazar mı pazartesi mı 2gün oluyo kafa karıştı bıraz
Esoylu1 Tebrik ederimm🌼hamilesin Adetim üç gün gecikti 76 ile ögrenmiştim bende iki gün sonra tekrar kan ver iki katı yükseliş varsa sağlıklı gebeliktir♥️ Haftaya da büyük ihtimalle kesesi görünür. Hayırlı olsun
PapatiA Hepinize teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah dua edin başkasının duası kabul olurmuş Allah isteyene sağlıklıca nasip etsin inşallah
Smyr_97 PapatiA hamilesin canim hayirli olsun sen 1 Hafta sonra tekrwr kan ver yukselip yukselmedigne bak
liyalisa PapatiA hamilesin gözün aydın canm ama 2 günde bir kan werip değerini takip et 2 katı olmalı Allah tamamına erdirsin
Tazeanne0134 PapatiA hamilesin canım ama cok yeni bi dr git dahada kese görünmez ama en azından folik asit başlarsın bende oğlumda 77.1 ile öğrenmiştim 🥰 sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
PapatiA Tazeanne0134 Nevagibi nerm629_ liyalisa tamamdır teşekkür ederimm şimdi doktordan geldim magnezyum b12 felan düşük çıkmış normalde vitamin verirdim sana ama bu durumda vermicem kadın doğuma git o gerek görurmu dedi ne zaman randevu alıyım