208020 Sayke et beni olduğunu nasıl anladınız doktora gösterdiniz mi acaba bendede. Aynı durum varda siğil falan olabilir mi diye tedirgin oldum açıkçası
Sayke 208020 açıkçası doktora göstermedim. Göstermek lazım tabi de, benim yüzümde boynumda da çıktı küçük küçük. O yüzden direk öyle düşündüm.
minikkurabiyelerinannesi kayamommyy yani ona çok dikkat etmedim hamilelikte çıktı baştan kanarıklım hissettim sonra ben olduğunu fark ettim
35Hatice Benim de çıktı tam meme ucu yanında 30lu haftalarda bir ay geçmeyince cildiyeye gittim. Kriyo tedavi diye bi şey yaptı sprey sıkarakdondurdu bir gün sonra kendiliğinden düştü
Mucizemyoldaaa_ kayamommyy benimde boyun bölgemde ve göğüs altımda çıkmaya başladı ya doğumdan sonra kendileri dökülmezse cildiyeye gideceğim
Ebebeg kayamommyy Benim değil ama eşimin çıktı. İp bagladik 5 güne kendiliğinden düştü. Tabi bunu doktorlar pek önermiyor ama bende zamaninda dudağımın kenarindaki sigilden öyle kurtulmuştum.
Cat98 kayamommyy bende de çıktı meme ucumda ve koltuk altımda maalesef inşallah hamilelikten sonra geçerler