1aleynax Kızlar erkek için daha karar vermedik ona daha düşünüyoruz ama kız olursa Alya Luna koymayı düşünüyorum sizce nasıl iki ismin bağlamı çok hoşuma gitti eşim de beğendi
Sedefkitir 1aleynax benimde ilk kızım Asel isra 2. Kızım Asya 3. De kız olsaydı eğer Alya koycaktım ama erkekmiş
staRmama 1aleynax alya luna beraber söylemesi zor gibi geldi bana tek isim olarak kullanacaksanız olabilir
Serde55 1aleynax Luna, Roma mitolojisindeki ay tanrıçası. Müslümansanız eğer bu tür tanrıça isimlerini koymak doğru değil
Serde55 efnanhiraa Luna isminin Türk kültüründe bir anlamı mı var? Hayır. Luna yabancı bir isim. Anlamı da dediğim gibi Roma mitolojisindeki ay tanrıçası. Bunu kabullenmek neden bu kadar zor 😅
Seymatrkay efnanhiraa Efsane olarak geçiyor ama adamların dini inancı. Tüm mitolojik mitlerinde,filmlerinde bunu görebilirsiniz. Alya Luna’ya gelince söylemesi zor. Birbirine benzer isimler. Eskiden Luna diye tereyağı markası vardı.
heyecanli1anne__ 1aleynax tek tek ikisi çok güzel hatta bizde Alya koycaz inşallah ama ikisi bir arada söylerken biraz zor gibi geldi
efnanhiraa 1aleynax isim güzel ama birlikte uyumu yok seslenirken aykırı gibi duruyor Alya luna seslenirken zor gibi ama sen bilin bebek senin 🥰içine sindiyse koyabilirsiniz ben erkek olursa Miraç efe düşünüyorum kız daha bakmadım eşim koyacak oda çiçek diyor bakalim
Serde55 1aleynax Var ama bilinçsizce koyuyorlar. Başkaları o hatayı yapıyor diye bizim de yapmamıza gerek yok. İsimleri iyi araştıralım. Kültürümüze uygun isimler koyalım
1aleynax efnanhiraa hangisi güzel peki Alya mı Luna mı bilmiyorum öyle deyince kafam karıştı canım Müslümanım elhamdülilah bunla ne alakası varsa senin isimler de güzel 😍
1aleynax efnanhiraa kız ne koycam kız olursa aklım karıştı valla dndndnfn seçelim cinsiyet belli olunca yardım et bana aşırı kararsızım bu konuda bfbtbyfb
Kestimsohbeticahille Alya Luna beraber kullanılınca söylemesi zor gibi ☺️Arya Lina belki hoşunuza giderse hem yakın hem daha kolay tınılı :)