kimchikimdi asil15 Dadas ylnydgd eslem2121 firdevsbl Burnosunn_annesi ppmerlina MadameTussauds asil15 Burnosunn_annesi Strongirl_ GSA7 Canlarım, arkadaslarim cok teşekkür ederim hareket etmeye basladi zaten etmeseydi gidecektim bu saate kalmazdım yazamadım, giremedim de kaynanam biraz rahatsizlasmis onun yanına gittik yeni geldim eve anca müsait oldum. Teşekkür ederim hepinize, bu aralar rüyalarım beni korkutuyor ondan hareket etmeyince panik oldum acaba dedim yediğim bir şey mi dokundu bir şey mi oldu diye hepinize çok teşekkür ederim. İyiki varsınız ay duygulandım ya🥺💖💖💖💖
Strongirl_ kimchikimdi çok şükür. Çok sevindim senin adına. Kayınvalidene de çok geçmiş olsun canım. 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kavustursun
asil15 kimchikimdi ay çok sevindim bitanem iyi olmanıza bak dikkat et bundan sonra yorma kendinizi bebisde yorulmasın bak ben bile bugün sabahtan beri ev aradim yoruldum baya ji halsizim azıcık sancim oldu.o yüzden doğuran kadar duruyoruz😘
Dadas kimchikimdi kuzum benim kötü rüya gördüğünde efendimiz dermiş besmele çek ve sol tarafına tükür diye. Sen iyi ol bebişimiz iyi olsun Allah’ın izniyle 🤍🥰🌸
kimchikimdi asil15 Askim sende dinlen güzelce erken uyu, yemeklerini aksatma günlere ayır ev bakmanı bir günde halletmeye çalışıp kendinizi yormayın 🥺 Geçmiş olsun 💖
Tucci kimchikimdi Artık kendini yorma son zamanların dinlenmene bak sen iyi ol ki bebişin de iyi olsun ufak çaplı bir korku yaşadın geçti gitti bitti çok şükür 🌸🌸🌸
kimchikimdi eslem2121 Bende korktum valla canom teşekkür ederim ben dogurmadan size rahat yok 😂 artık günde 492847388 post açarım 💖😂
Havin49_ kimchikimdi canın artık haftası büyük olduğu için ztn hareket kısıtlılığı oluyor ama içim rahat değilse doktora bi muayene olun
kimchikimdi Havin49_ Hareket etmeye başladı cok sukur, teşekkür ederim böyle olunca korkum daha çok artıyor. Sağolun💖💖