asil15 Herseydenbiktim canm doğum kanalına inincede hareket etmez sen bekleme git doktora günün yaklasmis
Herseydenbiktim asil15 Ay ben korkuyorum ya belirtisi de yok ki şimdi bu dedigini görünce korkum daha da arttı ne kanama ne lekelenme nede su gelmesi var 😭
asil15 Herseydenbiktim dur askim korkma ama dinle beni doktora git 2 saat az bir süre değil ama bence sen yorulduğun için oda uyuyordur
Herseydenbiktim sevgidolubiranne Amin inşAllah haber ederim canım benim çok teşekkür ederim hepinize🎀💖
asil15 Herseydenbiktim hadi kalk hemen doktora git bizide haber et sakin ol öyle hemen doğmaz canm tekrardan soyliyim kesin yoruldu uyuyor
Herseydenbiktim asil15 Dadas ylnydgd eslem2121 firdevsbl Burnosunn_annesi ppmerlina MadameTussauds asil15 Burnosunn_annesi Strongirl_ GSA7 Canlarım, arkadaslarim cok teşekkür ederim hareket etmeye basladi zaten etmeseydi gidecektim bu saate kalmazdım yazamadım, giremedim de kaynanam biraz rahatsizlasmis onun yanına gittik yeni geldim eve anca müsait oldum. Teşekkür ederim hepinize, bu aralar rüyalarım beni korkutuyor ondan hareket etmeyince panik oldum acaba dedim yediğim bir şey mi dokundu bir şey mi oldu diye hepinize çok teşekkür ederim. İyiki varsınız ay duygulandım ya🥺💖💖💖💖
ylnydgd Siz hareket halindeyken beşik efekti olup uyuyormuş çocuk sallandığı için siz biraz uzanın sabit kalın uyanır diye düşünüyorum biraz sola yatıp az zaman geçince çikolata ile deneyebilirsiniz
Burnosunn_annesi Herseydenbiktim belli yormussun canım kendini bebişinde yeri dar heldi gelecek merak etme bisey olmaz Allah’ın izniyle git ama yinede için rahat etsin şimdi nasıl peki
Strongirl_ Herseydenbiktim ay merak ettim seni şimdi gördüm postunu nasılsınız canım gittin mi hastaneye hareket etti mi
GSA7 Benim hiç tecrübem yok ama inşallah bir şey yoktur vw bebişin uyuyordur zaten çok az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım