Mervezzz Helal dünya marketlerdinden almıştım en zararsizi odur diye düşünmüştüm markası didomi idi, gimdes sertifikasu var , hiç zararsizdir diyemicem tabiki ama canm çekince yemistim
Deletedmom_290 [silindi] Hamileliğim boyunca bu doktoru dınledım çok mantıklı ve doğru söylüyor gerı kalan hersey bızı kaygı ya sürüklüyor adam dıyorkı asıtlı ıcecekler çok tuketılmedı sürece bıle bır zarar yok çünkü zaten mıde asitli bir yer ayrıca bebeği koruyan bırsey var asit yüzünden ericek dıyen cahil ınsan çok ozaman Bızımde suan ölmemiz lazm
Deletedmom_290 visnelicheescake çok yeme ama ıcındekı sosu kullanma onun yerıne bulyon ve yoğurt koy çok güzel oluyor aynı tadı alıyorsun yada yumurtalı yap ama soya sosu zararlı sosunu kullanma bence eriştesınden bısı olmaz vala yedım ben az önce
Deletedmom_290 [silindi] vala 6 ayda ılk defa canım cektı cekındım az önce soruyu oyuzden açtım araştıra araştıran en sonunda yaptım yedım az önce dayanamadım yemezsem daha kötü ıcerdekı harketlenıyor canım bırsey Isteyınce veya yemedıgınde karnım ağrıyor sevdım bırsey yuyınce harjetlenmeye başlıyor bebekte
[silindi] Deletedmom_290 afiyet olsun kuzu böyle ufak tefek şeylerden bebek zarar görecek olsaydı şuan dünya nüfusunun yarısından çoğu sağlıklı doğamazdı 🫠
visnelicheescake Deletedmom_290 Yani ben de çok ikilemde kaldım bulyonun da farkı yok ki bulyon da çok sağlıklı bir şey değil yumurtalı yiyemiyorum halledeceğiz artık🥹
Deletedmom_290 Premsescik afıyet olsun vala bebegım ne ısterse yerım çok abartmadım sürece çünkü hıssedıdyırum canım ne ısterse yedım zaman oda harketlenıyor normalde şeker kafeın de çok zararlı ama Cıkolata yıyoruz ne bılım kahve ıcıyoruz aslında kahve çok tuketılmemesı gereken asıl zararlı olan o kafeın çocuklarda beyın gelısımını etkıler Benım hamılelıkten önce aksıyetım kafeını bırakınca gectı
Deletedmom_290 [silindi] doğru söylüyorsun ayrıca bırsey canım ısterse bılıyorumkı vücudum zararlı bırseyı kabul etmıyor zaten Benım yada kokusundan rahatsz oluyorum canım ne ısterse yedım ılk zamanlar hep Çağla falan aserıyordum sonra ful acılı yemekler yedım
tahamommy Deletedmom_290 2-3 defa yemişimdir şimdi canım çekmiyor ama ilk zamanlar benimde çekiyordu, baharatıyla birlikte diyorum zaten zararlı olan eriştesi diye biliyorum pis falan diye geçiyordu heryerde
Deletedmom_290 tahamommy öyle olsa hındıstanda adam kalmaması lazm en pis ülkelerden Bırı ama üremekten asla vazgecmuyorlar yenımız hangı şey temız suan hersey ılacla uretılmıs
tahamommy Deletedmom_290 orası öyle bu devirde yediğine dikkat etmek çok zor anca kendi bahçende doğal yetiştirip yiceksin bişeylerden korunmak istiyosan, canınız çok çekiyorsa yiyin yemeyince insanın daha çok çekiyor ben seviyorum noddle o yüzden 2-3 kez yedim canım çekince ağzım sulanıyordu çünkü 😅
staRmama Deletedmom_290 olabilir kuzum yemediğim için pek bilmiyorum bir kere denemiştim çok yapay gelmişti onun yerine makarna falan yesen tutmuyor mu bilmediğim için soruyorum 😁
Deletedmom_290 staRmama makarnada çok severım tabıkı her cesıt yaparım ama Noodle daha daha farklı ınce kesılmıs erişte gbı bırsey aslında
Sweetie_Little_Jean açıkçası ben de özellikle ilk zamanlar midem bulanırken canım tek onu çekince yedim. chatgpt’ye sormuştum aşırı miktarda yenmedikçe sorun yok. ayrıca yediğimiz meyve sebze kuruyemiş belki ilaçlı geliyor ya da köyden organik peynir gelse içinde çok korkunç bakteriler olma riski var. yani insan vücudu çok dayanıklı bence hava kirliliği stres hepsine dayanıyor her şey mükemmel bir noodle kötü diye düşünmek çok abartı bence. abartmadan yemek lazım sosunu az kullanmak lazım. olduğu gibi organik de yesek çocuğumuzda başka bir hastalık çıkabilir garantisi yok bu işlerin kendinizi suçlamayın strese sokmayın abartmadan istediğinizi yiyin. bebek doğunca da aynı şekilde her şeyi zaten kontrol edemicez ne kadar psikolojimiz düzgün kendimizi iyi hissedersek o kadar iyi olacak. çocuk için en güzel geliştirici mutlu bir anne- baba ortamı gerisi güzellikle hallolur inşallah
Deletedmom_290 Sweetie_Little_Jean uf aynı dusuncedeyım ağzına sağlık Bukadar kasmamak lazım nereye kadar Hadı gebelık gectı emzırme donemı var 2-3 yıl böle nereye kadar onune gecebılırz zaten